Aniston

Sandra Hakky

Går adskillige skridt frem med sit debut-album.

9 ud af 6 stjerner
Danske Sandra Hakky har netop udgivet sit debutalbum, der bærer titlen Sandra Hakky. Albummet er nemlig 100 % hendes eget!
Sandra Hakky
Med et miks af melodiske og meget dansevenlige numre er 20-årige Sandra Hakky klar til at lægge Danmark for sine fødder.

Den debuterende sangerinde har skrevet samtlige numre på den nye CD, og man fornemmer hele vejen igennem hendes kant og attitude.

Musikken er vintage soul og meget dansevenlig - faktisk er det perfekt at sætte på til en god omgang rengøring, en rask cykeltur gennem byen og ikke mindst til bare at danse rundt i stuen og skråle med på de 11 numre, som CD'en indeholder.

Sandra Hakky udsendte tidligere på året singlen "To tilbage", som straks gjorde, at hun blev spillet i radioen og på landets musikkanaler.

Stemmen er da også sikker, og samtlige sange har deres personlige udtryk.

Jeg spår, at nummeret "Boyband" kunne blive endnu et hit fra den unge sangerindes hånd. Uanset, så er Sandra Hakkys debutalbum bestemt et godt køb, når du står i CD-biksen og trænger til et rigtigt godt album, der bare holder.

Sandra Hakkys album er indspillet henover sommeren i samarbejde med producerne Phase 5 og Daniel Fridell, mens amerikanske Gerry Brown, der blandt andet også står bag Alicia Keys, har mikset CD'en.

Sandra Hakkys album er udkommet 2. november.

Se videoen til "To tilbage" her:
ANNONCE
Sandra Hakky

Del

Seneste nyt