Aniston

Sampling Service

Reklame- og eventjobs

Hvis du tør være i centrum, mens du fortæller om produkter, er et job hos Sampling Service måske noget for dig. Sampling Service er et bureau, der udsender såkaldte samplere til alverdens forskellige reklame og event-jobs i Danmark.

Sampling Service
Hvad er Sampling Service?
Sampling Service er et eventbureau med rigtig mange ansatte i hele Danmark. Som ansat i Sampling Service kommer man på mange forskellige typer jobs i alle mulige fora - alt fra modemesser, over supermarkeder og til festivaler.

De fleste jobs går ud på at reklamere for en bestemt vare, ofte kombineret med uddeling af smagsprøver. Varerne kan for eksempel være juice eller tyggegummi, der skal deles ud i et supermarked.

Sommetider er der også mere specielle opgaver, hvor opgaven er en spændende oplevelse i sig selv, eller hvor lokationen er et sted, man alligevel gerne ville besøge, for eksempel en modemesse.

Hvordan er det at abejde for Sampling Service? 
Det siger sig selv, at ikke alle job er modemesser. Ofte er det mere almindelige job. Men det positive ved Sampling Service er, at du oplever noget nyt hele tiden. Du kommer ud på forskellige arbejdspladser og møder mange forskellige mennesker - kunder såvel som kolleger.

Du bestemmer selv,hvornår du kan tage jobs, hvilket vil sige, at du ikke har et fast vagtskema. På den måde er Sampling Service et meget fleksibelt job, som man godt kan have ved siden af studie eller andre jobs. Sampling Service ser dog helst, at man tager mindst tre jobs om måneden.

Sampling Service afholder forskellige arrangement,er hvor du kan møde dine kollegaer. Det senest afholdte arrangement var et sushi-arrangement, hvor man for 75 kroner kunne komme og prøve at lave sushi og bagefter spise det. Samtidig lærte man sine kollegaer at kende; det var et meget vellykket arrangement.

Hvordan bliver jeg en del af Sampling Service?
På Sampling Services hjemmeside kan du finde en ansøgning, som du skal udfylde. Herefter bliver du måske kaldt til samtale, og så får du måske jobbet.

Hvis du er blevet interesseret så smut forbi Sampling Service og smid en ansøgning

Vi gør opmærksom på, at oplysninger og holdninger i teksten udelukkende er udtryk for skribentens meninger, ikke Sampling Service's.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE