Aniston

Saml din gæld online

Hos Mikonomi.dk kan du få hjælp til at samle dine lån til ét ‘samlet lån’ - altså et samlelån. Et samlelån er et online lån, der samler din gæld hos én kreditor. I nogle tilfælde omtales dét at samle lån som konsolidering af lån eller gæld, og er i princippet det samme. Hvis du har dyr gæld flere steder, for eksempel flere forbrugslån, er det fordelagtigt at samle alle dine lån, så du kun får én rente og én kreditor at bekymre dig om. Det er altså især relevant for dig, der gerne vil have en attraktiv rente og lavere låneomkostninger. 

Fordelen ved et samlelån er, at du kan nedbringe gæld med et billigere ‘samlet lån’ og i samme ombæring, mindske dine månedlige udgifter - og spare penge. Et samlelån er en god måde at komme af med kviklån. 

To typer samlelån

På Mikonomi.dk kan du få hjælp til at samle dine lån ét sted, og få en beregning på besparelsen ved samlelån. Mikonomi tilbyder to typer samlelån, som begge kan tages online:

  • Et almindeligt samlelån, hvor banken flytter din gæld.
  • Et online samlelån du selv tager for at betale din eksisterende gæld af.
ANNONCE

Når du søger at samle din gæld, skal renten på lånet fastsættes. Dette kan først lade sig gøre, når låneudbyderen kender de beløb, du ønsker samlet. Du skal derfor først søge om lånet, for efterfølgende at modtage et billigt tilbud fra låneudbyderen. Hvis du vælger at søge et almindeligt samlelån, der skal fungere som et samlelån og dække den eksisterende gæld, kan renten først ses, når du søger om lånet.

Hvis du derimod søger et online samlelån til indfrielse af gæld, skal størrelsen på den eksisterende fæld kendes på forhånd. I nogle tilfælde skal denne angives i ansøgningen, så kreditgiveren kan se, hvor meget gæld der skal flyttes og samles. Derudover skal det også overvejes, hvad du ønsker at forhøje dit lånebeløb med. Dette får du mulighed for, når du samler din gæld. Dette muliggør, at hvis du står i en situation på nuværende tidspunkt og mangler penge, kan du lade et forhøjet lånebeløb indgå i din nye låneaftale. 

Sådan låner du penge hos Mikonomi.dk 

Ved ansøgning om et samlelån med overflytning af gæld, flyttes de lån du har taget, af din nye låneudbyder. Det betyder, at banken på dine vegne flytter de lån, du har taget. Disse lån samles derefter hos banken, hvorefter du får én rente og ét oprettelsesgebyr. Ved ansøgning ser processen således ud, i grove træk: 

  1. Vælg alder og lånebeløb
  2. Vælg det bedste lånetilbud
  3. Ansøg online hos partneren 
  4. Få pengene udbetalt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce