Aniston

Sæsonens lækreste opskrifter med avocado

Inspiration til køkkenet

Avocado kan meget mere end blot at blive serveret med rejer - eller moses til guacamole. Over de næste par dage vil vi komme med en helt nye måder at bruge avocado på med spændende retter til fire personer

Sæsonens lækreste opskrifter med avocado
Helleflynder, ørred og avocado ceviche
  • 350 gram friske helleflynderfiletter skåret i 1,5 cm. tern
  • 230 gram friske ørredfiletter (sushi kvalitet), skåret i 1,5 cm. tern. Her er det vigtigt at spørge fiskehandleren efter 'sushikvalitet', da fisken skal serveres råmarineret.
  • 1 stor avocado halveret, udstenet, skrællet og skåret i mundrette firkanter.
  • 120 gram palmehjerter (fra dåse), skåret i tern
  • 1 porre, fint snittet
  • 1 mellemstort, finthakket rødløg
  • 4 teske finthakkede purløg

  • 80 ml. olivenolie
  • Saften fra tre citroner
  • Friskhakket koriander

    Tilberedning
    Bland forsigtigt alle ingredienser i en stor skål. Tag en mindre skål og pisk olivenolie, citronsaft og lidt friskhakket koriander. Smag til med salt og peber. Bland forsigtigt dressingen over grøntsagerne og fisken. Cevichen stilles på køl i én til to timer. Før serveringen garneres med lidt friske korianderblade.

    Nem avocadosuppe med selleri
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 avocado
  • 4 stave selleri
  • Salt og peber

    Tilberedning
    Kog sellerien i hønsebouillonen, tag stavene ud og si suppen. Bland den moste avocado i indtil den er helt opløst. Krydr og varm suppen op, dog uden at den koger. Server.


  • Bon appetit.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce