Aniston

Sæsonens lækreste jakker til børn

Koooom nu, forår!!

Vesten fra skønne Limited by Name It er jo teknisk set ikke en jakke. Men jeg drømmer om en vest til Lillemanden denne sæson, og denne er da skøn! Pris 399,95 kr. - Sæsonens lækreste jakker til børn Vesten fra skønne Limited by Name It er jo teknisk set ikke en jakke. Men jeg drømmer om en vest til Lillemanden denne sæson, og denne er da skøn! Pris 399,95 kr.
Selvom det har været koldt de seneste dage, så kommer vi vist ikke uden om, at det faktisk er forår, og at de varme temperaturer lurer lige om hjørnet.

Jeg synes altid, det er en svær tid, fordi det er nærmest umuligt at finde ud af, hvad man skal klæde poden på i, når han smutter ud ad døren om morgenen. Er en vinterjakke bedst, eller kan han få noget lidt lettere på?

Jeg har mest af alt lyst til at putte ham i t-shirt og en lille lækker forårsjakke, men den går vist ikke endnu!

Indtil da har jeg fundet nogle af de fineste forårsjakker fra sæsonen frem. Så kan man sidde og glæde sig lidt og, ikke mindst, blive fristet.
ANNONCE
Jeg bliver mere og mere forelsket i Racoon Outdoors Melvis Teddy Fleece, som faktisk allerede er indkøbt til Lillemanden. Nu mangler vi bare det gode vejr! Og farven er endnu federe i virkeligheden! Pris 449 kr. - Sæsonens lækreste jakker til børn Jeg bliver mere og mere forelsket i Racoon Outdoors Melvis Teddy Fleece, som faktisk allerede er indkøbt til Lillemanden. Nu mangler vi bare det gode vejr! Og farven er endnu federe i virkeligheden! Pris 449 kr.
Jeg synes, Ticket har begået lidt en en genistreg med deres Nash forårsjakke, der er denimjakke meets cansas. Pris 549,95 kr. - Sæsonens lækreste jakker til børn Jeg synes, Ticket har begået lidt en en genistreg med deres Nash forårsjakke, der er denimjakke meets cansas. Pris 549,95 kr.
Hvis nu Name It's lille fine Mariane jakke fandtes i str. voksen, skulle den klart flytte ind hos mig! Men mon ikke, den ser bedre ud på en lille lækker pige. Pris 399,95 kr. - Sæsonens lækreste jakker til børn Hvis nu Name It's lille fine Mariane jakke fandtes i str. voksen, skulle den klart flytte ind hos mig! Men mon ikke, den ser bedre ud på en lille lækker pige. Pris 399,95 kr.
Anorakker er ikke specielt praktiske til børn - i hvert fald ikke de små. Men denne fine sag fra Racoon Outdoor er da herlig med de små prikker og den ret dybe lynlås, der nok burde gøre det muligt at få den nemt af og på. Og ja, jeg har noget med gul! Pris 699 kr. - Sæsonens lækreste jakker til børn Anorakker er ikke specielt praktiske til børn - i hvert fald ikke de små. Men denne fine sag fra Racoon Outdoor er da herlig med de små prikker og den ret dybe lynlås, der nok burde gøre det muligt at få den nemt af og på. Og ja, jeg har noget med gul! Pris 699 kr.
Del

Seneste nyt

ANNONCE