Aniston

Sådan vælger du det rigtige brillestel til din ansigtsform

Du har endelig besluttet dig for at tage springet og få et par briller. Tillykke! Uanset om du har brug for dem til læsning eller computerarbejde, eller du bare vil have et trendy nyt tilbehør, er det afgørende at udvælge de rigtige rammer. De forkerte rammer kan få dit ansigt til at se ubalanceret ud, mens de rigtige kan fremhæve dine bedste træk. Men med alle de forskellige former og stilarter derude, hvordan ved du så, hvilke der vil se godt ud på dig?

Her er en hurtig guide til at hjælpe dig med at vælge de rigtige brillestel til din ansigtsform, før du køber briller:

Rektangel eller aflang ansigtsform

Hvis dit ansigt er længere end det er bredt, har du en rektangel eller en aflang ansigtsform. For at tilføje noget bredde og balance til dit ansigt, skal du kigge efter briller, der er bredere, end de er høje. Briller uden indfatning eller semi-indfatning er også en god mulighed, fordi de ikke tilføjer ekstra bredde til dit ansigt. 

Rund ansigtsform

Hvis dit ansigt er omtrent lige så bredt som det er langt, har du en rund ansigtsform. For at få dit ansigt til at se tyndere og længere ud, skal du gå efter briller, der er bredere, end de er høje. Kantede stel hjælper også med at slanke dit ansigt. Undgå runde rammer, som kun vil fremhæve dit ansigts rundhed. 

Firkantet ansigtsform

Hvis din pande, kinder og kæbe alle har omtrent samme bredde, har du en firkantet ansigtsform. For at blødgøre vinklerne i dit ansigt skal du kigge efter runde eller ovale rammer. Du kan også prøve briller uden indfatning eller semi-kant, som vil hjælpe med at få dit ansigt til at se længere og tyndere ud. Undgå kantede rammer, som kun vil fremhæve den firkantede kæbelinje. 

Hjerte eller trekantet ansigtsform

Hvis din pande er bredere end din hage, har du et hjerteformet eller et trekantet ansigt. For at minimere bredden af ??din pande skal du kigge efter rammer, der er bredere forneden end i toppen. Katteøje-briller er også en god mulighed, fordi de trækker opmærksomheden væk fra den øverste halvdel af dit ansigt. Undgå små rammer, som kun får din pande til at se større ud. 

Oval ansigtsform

Hvis du har et ovalt ansigt, er du heldig! Dette anses for at være den ideelle ansigtsform, fordi den er afbalanceret og symmetrisk. Næsten enhver type stel vil se godt ud på dig, så du er velkommen til at eksperimentere med forskellige former og stilarter, indtil du finder noget, du kan lide! Bare undgå overdimensionerede briller, som kan overvælde dine funktioner. 

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, bør det være en leg at vælge det perfekte par brillestel! Bare husk at huske på, hvad der vil fungere med din individuelle ansigtsform og -proportioner. Og vær ikke bange for at træde uden for din komfortzone – du kan blive overrasket over, hvor meget du kan lide en stil, som du aldrig ville have tænkt på at prøve før!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce