Aniston

Sådan vælger du det bedste hotel med spa

Sommeren er her, og mange danskere har derfor ferie, som de bruger på afslapning. For mange betyder det charterrejser og bilferier. Men man kan selvfølgelig også få en afslappende ferie, hvis man holder sin ferie i Danmark. Spa- og wellnessophold er bl.a. én af måderne, man kan afstresse på. Og så kan man gøre det, uanset om kalenderen siger januar eller juli. 

Er du en af dem, som skal holde ferie i Danmark, og er du på udkig efter et kurhotel, så læs videre her. Vi guider dig i, hvordan du finder det bedste spahotel og får mest ud af dit besøg. 

Vælg et kurhotel med en god beliggenhed 

Er du til wellness, og vil du gerne forkæle dig selv og en du holder af med et spaophold, er det heldigvis ikke så besværligt at finde et hotel med spa. Du finder fx spa hos Kurhotel Skodsborg, som er et spahotel i Nordsjælland.
Et kurhotel byder typisk på luksus, og det byder på alt fra restaurant til fitness. Når du som gæst bor på et kurhotel, er morgenmad og spa ofte inkluderet i prisen. Men når du skal vælge et spahotel, kan du med fordel vælge et, som er beliggende i omgivelser, som giver dig mange muligheder. 

Spahoteller som fx Kurhotel Skodsborg ligger i naturskønne omgivelser tæt på strand og skov, så du om sommeren kan gå en tur og tage en dukkert i havet. På den måde får du variation ind i dine feriedage. Du kan også få variation i din tid i selve hotellets spa. 

Kig på udvalget af faciliteter og spabehandling

Sauna, ansigtsbehandlinger, massage og jacuzzi er ting, som stort set alle kurhoteller tilbyder. Men hvis du også gerne vil prøve noget andet og anderledes, kan du med fordel kigge efter steder, som også tilbyder ting som infrarød varme, der kan give dig en anden form for afslapning og velvære. 
Og for at få mest ud at dit besøg kan du med fordel vælge et kurhotel, som tilbyder mange spabehandlinger – dermed kan du få god værdi for pengene. Kurhotel Skodsborg tilbyder bl.a. mange forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, hårfjerning fra krop og ansigt samt forkælelse af gravide. Vælger du et spahotel, som har meget at tilbyde, er der større chance for, at de har noget, du og din eventuelle spapartner kan lide og har brug for. 

Spahoteller er luksuriøse, og det afspejles også i prisen. Derfor er det ikke nogen hemmelighed, at det kan være dyrt at bo på sådan et hotel. Men danskerne er ikke blege for at overnatte og bruge mange penge på hoteller i Danmark. Skal du bruge penge på et luksuriøst hotelophold, kan du med fordel sikre dig, at du får mest for pengene. 

Der findes en del spahoteller i Danmark. Og Kurhotel Skodsborg er blot ét spahotel på Sjælland ud af mange. Når du skal planlægge dit spaophold og sikre dig, at du vælger det bedste og får mest for pengene, giver det altså mening at besøge hotellernes hjemmeside og undersøge, om de evt. er placeret naturskønt, og om de har mange spændende faciliteter og behandlinger. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce