Aniston

Sådan skaber du liv i hjemmet

Vi kender alle til de nøgne, hvide vægge i hjemmet, som vi ikke helt ved, hvad vi skal gøre ved. Der skal hænges noget op på dem, men hvad skal det lige være? De fleste af os vil gerne have portrætbilleder af børnene hængende, men de kan naturligvis heller ikke være over det hele. Jeres vægge skal gerne kunne fortælle en historie. Dette gælder i alle rummene såvel børneværelserne som soveværelset som stuen osv. 

Skab liv med et skandinavisk design

Med plakater fra Minida skaber du liv og farve i dit hjem, hvad end du vælger håndmalede plakater, plakater med dyr, plakater med citater eller noget helt fjerde. Der er noget til en hver smag. Hos Minida.dk finder du altså et hav af forskellige plakater, de selv designer med inspiration fra den skandinaviske indretning, hvilket også er med til at give dit hjem et moderne look. Dine udvalgte plakater til væggen kan altså sammen med portrætbillederne af børnene skabe personlighed i dit hjem. Det er altså alt sammen med til at fortælle andre gæster i dit hjem en historie, samt hvem I er som familie. 

Dine børn fortjener også liv i børneværelset

Udover plakaterne til fx stuen eller soveværelset kan du hos Minida.dk også finde børneplakater til børneværelset. Her er der også et dybt sortiment at vælge imellem, men det gennemgående element på plakaterne er dyr. Men ikke bare dyr, det er dyreunger. Hos mange børn associerer de nemlig dyr som en nær ven, de kan fortrolige sig til, og hvor hemmeligheder ikke bliver brudt. Derfor vil disse børneplakater fra Minida også være med til at skabe en ro og tryghed hos børnene på deres værelser. Dette kan specielt være en enorm hjælp, hvis de er så små endnu, at det er første gang, de skal have deres eget værelse, efter at have sovet inde imellem mor og far. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE