Aniston

Sådan scorer du i byen

Vil du gerne score ham den søde? Så læs med her.

Er du hende, der scorer - eller er du hende, der bliver scoret? Nu generaliserer jeg nok lidt, men jeg tror, de fleste kvinder er vant til at være dem, der bliver scoret. Mænd har et jagtinstinkt, og vi kvinder kan generelt godt lide at føle os eftertragtede. Men sommetider er det faktisk ret sjovt lige at bytte rollerne rundt og selv gå på jagt - især hvis du har et godt øje til ham den høje oppe i baren, som efter en times tid stadig ikke har lagt mærke til dine intense blikke. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har samlet en række tips, du med fordel kan bruge, næste gang du vil forsøge at score ham den søde. 

Vis du er interesseret

Det her gælder sådan set både, hvis du selv skal score eller bare gerne vil scores - andre skal kunne se og mærke på dig, at du er åben og imødekommende. Sørg for at vende dig imod ham, du gerne vil score, smil dit største (dog ikke skræmmende..) smil og kig ham direkte i øjnene (husk at blinke - du vil ikke stirre..) - hvis han er interesseret, vil han højst sandsynligt kigge tilbage på dig. Sørg samtidig for at stille dig, så din udvalgte har mulighed for at komme op til dig uden at skulle kæmpe sig igennem 10 dansende par, der faretruende svinger med deres fadøl. 

Og hvordan ved du så, om du ser flirtende og åben ud eller bare direkte skræmmende? Det ved du sådan set heller ikke.. Derfor er det måske en god idé at øve dig med veninderne eller bare alene foran spejlet.

Vær selvsikker

Hah, nemmere sagt end gjort, tænker du måske, og ja, det er ikke sikkert, man er så selvsikker i denne situation. Man er i forvejen ret sårbar, når man tydeligt viser, at man er interesseret i et andet menneske, så hvis selvsikkerheden svigter lidt, er det helt naturligt. Men bare rolig, fake it till you make it! Tag noget tøj på, du føler dig godt tilpas i og som fremhæver det, du bedst kan lide ved dig selv. Tænk på din position: Rank ryggen, træk vejret dybt, skyd brystet frem og smil! Ingen vil ane, at du i virkeligheden er lidt nervøs. Du kommer til at virke cool og selvsikker, og det i sig selv er ofte nok til at tiltrække andre mennesker. 

via GIPHY

ANNONCE

Fang hans opmærksomhed

Hvis han ikke umiddelbart lægger mærke til dig, så må du selv opsøge det. Dans ved siden af ham, gå forbi ham i et lidt langsommere tempo, eller stil dig i nærheden af ham. Men undgå for guds skyld at virke creepy eller lave en scene. 

Find ud af, om han er interesseret

Har du endelig fanget hans opmærksomhed? Godt så. Nu er det tid til at finde ud af, om han vil mere end bare det lille smil, han sendte dig. Vil du score ham, må du opsøge ham. Gå forbi ham og spørg efter en lighter, sig hej eller evt. bare skål - lad de klichéprægede scorereplikker blive derhjemme. Vær dig selv, indled med noget simpelt og start så en samtale ud fra det. 
 

via GIPHY

ANNONCE

Har du fået kontakt? Godt så. Hvis han ikke direkte har smidt en afvisning i den retning i form af jeg har en kæreste eller i aften har vi faktisk aftalt, det bare en guys-night, så er det tid til at prøve at score.

Hold øjenkontakt

Kig ham i øjnene, når I taler - det er et af de tydeligste tegn på, man er interesseret i nogen. Faktisk medvirker de lange, dvælende blikke også den fysiske funktion, at hans hjerte banker hurtigere, hvilket stimulerer produktionen af forelskeses-hormoner. Slet ikke dårligt, hva? 

Lyt til ham

Vi kender det sikkert alle sammen - vi elsker at tale om os selv. Men i stedet for at fortælle ham hele din livshistorie, så sørg for at stille ham spørgsmål og lyt grundigt til hans svar. Måske siger han noget, du kan bruge til en samtale senere. 

Få ham til at grine

Der er intet som et godt grin. Det sender både lykke-hormoner ud i blodet, og det medvirker samtidig, at vi som mennesker nærer varmere følelser for dem, der får os til at grine. 

Test ham lidt af

Er han egentlig interesseret? Eller er han bare for høflig til at afvise dig? Test det af ved at finde på en undskyldning til at gå fra ham et øjeblik og se så, om han virker interesseret i, at du kommer tilbage. Hvis du siger noget med, at du lige skal hente en drink mere, så spørg evt. om han vil have en med. Det viser både, du er interesseret, og at du ikke kun snakker med ham i håbet om en gratis drink - hvis han siger ja tak, skal du samtidig lægge mærke til hans kropssprog. Hvis han er interesseret, er det de små tegn som at hans smil vokser, han hæver øjenbrynet, åbner munden, spiler næseborene ud, rykker evt. tættere på dig og "gør sig til", der viser interessen. 
 

via GIPHY

ANNONCE

Godt så, nu har vi fået fastlagt, han ér interesseret. SÅ skal der flirtes! 

Og hvordan gør man så lige det?

RØR VED HAM

Du skal selvfølgelig ikke rage ham på røven efter to minutter(!), men når I har snakket lidt, og jeres flirt går fremad, så kan du godt stille og roligt begynde at røre ved ham. Du kan fx kort lægge hånden på hans arm eller skulder, hvis han siger noget sjovt. Gør det naturligt og lad den kun hvile i få sekunder, før du fjerner den igen. Det vil bare give ham lyst til mere. Gengælder han berøringen, er den nok hjemme!

Afslag

Selvom du har følt alle ovenstående råd og følt, at den virkelig var hjemme, så kan det jo ske: Afslag. Måske har han allerede en kæreste, måske er du bare ikke hans type.. uanset grunden så forsøg at tage det med oprejst pande. Lad være med at tage det personligt. Ønsk ham en fortsat god aften, gå selvsikkert væk, så han kan se, hvad han gik glip af, og lad så være med at dvæle mere ved det. Køb en drink mere, dans med dine veninder og hav de sjovt! Der er heldigvis masser af lækre mænd derude, du kan forsøge dig med næste gang - nu ved du sikkert lidt mere om, hvordan du skal bære dig ad næste gang.

Herfra er der kun tilbage at sige god jagt - og flirt løs! 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce