Aniston

Sådan pifter du din simple indretning op

Det er nemt nok at indrette et rum, men det er knap så nemt at skabe både personlighed og karakter i et rum. Hvis du synes, at din indretning er lidt for kedelig eller for simpel, kan det hjælpe at tilføje nogle forskellige elementer, der har noget karakter. Det kan du få tips til lige her. 

Mal dine vægge i nye farver 

Hvis du kun har hvide vægge derhjemme, kan du overveje at male én eller flere af dem. Når du maler dine vægge, vil det rigtig hurtigt give noget karakter til et rum. Det kan ændre fornemmelsen og stemningen i rummet fuldstændig alt afhængig af, hvilken farve du maler med. Du kan springe ud i at male et helt rum eller måske bare en enkelt væg. Det kommer an på, hvad du godt kan lide. 

Mange er lidt bange for at begynde at male sine vægge, men det er vigtigt at huske på, at de altid kan males hvide igen. Derfor sker der intet ved at prøve det af. 

Køb nogle anderledes ting 

Når vi indretter vores hjem, tænker vi ofte i de helt samme baner, som vi altid gør, når vi indretter. Hvis du vil pifte din indretning op, er du nødt til at gøre noget, som du ikke plejer at gøre eller nogensinde før har tænkt på at gøre. Det kan derfor være et godt tip at købe nogle ting, som du aldrig har overvejet at købe, fordi det bare ikke er poppet op i dine tanker. Det kan være en magasinholder til væggen, et magasinbord, nogle hylder til væggen, en puf, en smart knagerække eller noget helt sjette. Når du får noget helt nyt ind i din indretning, vil den automatisk blive piftet op. 

Søg inspiration forskellige steder 

Det kan nogle gange være rigtig svært at indrette, fordi du bare ikke har nogle idéer. Du tænker som sagt måske i de samme baner, som du altid har gjort og har svært ved at tænke lidt ud af boksen. Derfor kan det være en rigtig stor hjælp, hvis du begynder at søge inspiration forskellige steder. Når du f.eks. ser billeder af andre menneskers indretninger, begynder du pludselig at tænke en hel masse tanker. Noget kan du måske slet ikke lide, men andet får du med det samme lyst til at gøre til en del af din egen indretning. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce