Aniston

Sådan opgraderer du dine vinduer til noget prangende og prydende

Det kan også være en integreret del af rummet, de befinder sig i

Vinduerne behøver ikke blot være de obligatoriske udkigshuller til omverdenen, hvor naturligt lys kommer ind og dine øjne kan vandre ud. Det kan også være en integreret del af rummet, de befinder sig i. Hvis du gør noget ud ad dine vinduer, kan dine vinduer også gøre noget ud af rummet – de kan være med til at definere rummets udtryk og give det en ny dimension og dynamik. Dette sker dog ikke med standard hvide vinduer i en standard størrelse. Der skal noget mere specielt til i vinduerne, før de gør en forskel.

Eksempler på hvordan du gør vinduerne mere specielle

Det vigtigste er at specialisere den således, at de passer til rummet – og ikke kun passer ind, men giver noget ekstra til rummet. Det kan du b.la. gøre på følgende måder:

  • Vælg nogle specielle gardiner til vinduerne. Dette kunne f.eks. være foldegardiner, der skiller sig ud fra andre gardiner og som kan fås i flotte farver og spændende mønstrer. Foldegardiner foldes vandret, så de passer altid med solens placering, hvilket betyder mindre irriterende, blændende solskin. Se dine muligheder for foldegardiner på bestil-gardinbussen.dk.
  • Mal vindueskarmen i spændende og anderledes farver. Analysér rummet, vinduet befinder sig i, og mal vinduet en farve, der passer med rummets farvespektrum og den røde tråd i rummet. Hvis du f.eks. har et køkken, der er en blanding af hvid og blå, kan du male vindueskarmen blå. Det giver noget ekstra til rummet.
  • Pynt vindueskarmen. Hvis vindueskarmen går ud, så der kan stå ting derpå, kan du pynte vindueskarmen med alt mellem himmel og jord (så længe det passer til rummet). Dette kunne f.eks. være levende lys for hyggens skyld, vaser med blomster for aromaens skyld eller figurer, du f.eks. har købt på ferie, for den specielle og spændende detalje.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce