Aniston

Sådan klæder du dig på som plus size kvinde

Dette er sponsoreret indhold


Vi drømmer alle om et klædeskab med en hel masse tøj, som alt sammen bare passer perfekt og som viser vores bedste sider frem. Men hvordan finder man lige ud af, hvilket tøj der passer godt til ens former og kropstype? Denne guide giver dig lidt inspiration til, hvordan du som plus size kvinde klæder dig bedst på. Tøj til store kvinder forhandles rigtig mange steder og udvalget er derfor også stort, hvilket betyder, at det ikke skal være nogen særlig udfordring at klæde sig godt på som plus size kvinde - eller rettere sagt, som kvinde med smukke former.

Bliv inspireret på de sociale medier

Hvis du mangler inspiration til modetips til hvordan du klæder dig, så kan de sociale medier være en rigtig stor hjælp. Find nogle kvinder med cirka samme kropstype og størrelse som dig, med en stil som du godt kan lide, og lad dig inspirere. Der findes utrolig mange kvinder på eksempelvis instagram, som elsker at dele ud af deres modetips, og det er derfor en oplagt mulighed at søge inspiration her. Det sociale medie pinterest kan også bruges til at finde inspiration, hvis du ønsker et alternativ til instagram. Husk at du altid gerne må lade sig inspirere af andre - det gør vi alle sammen!

Fremhæv det du er mest stolt af

Når vi kvinder skal klæde os på, handler det om at have fokus på det vi allerbedst kan lide ved vores egen krop, om end det er vores talje, ankler, kavalergang eller andet. Find derfor noget tøj eller accessories, som fremhæver dine bedste sider, ved for eksempel at finde et smukt og farverigt bælte til din talje, hvis det er den du gerne vil sætte fokus på.

Sort går aldrig af mode

Farven stort er en vigtig del af vores gaderobe, selvom den måske kan forbindes med mørke, sorg og så videre. Men den sorte farve forbindes også med eksempelvis elegance, hvilket er noget vi kvinder godt kan lide. Den sorte kjole har altid været en sikker vinder og det vil den også altid være fremover. Det kan derfor altid være en god idé at investere i noget sort og lækker basistøj, såsom bukser, kjoler og blazere, som kan styles med alt dit andet tøj, og som altid er et godt valg at ty til, hvis du har en lille tøjkrise.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce