Aniston

Sådan klæder du dig efter 2021’s sommertrends

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er lige om hjørnet, og det er på tide, at vi finder sommertøjet frem fra skabene og skufferne og børster støvet af det. Der vil dog højst sandsynligt være brug for en mindre udskiftning i sommergarderoben, da trends og tendenser jo skifter i takt med, at årstiderne skifter. Vi vil derfor her forsøge at guide dig til, hvordan du klæder dig efter sommertendenserne i 2021, og hvilke nye items, du skal anskaffe dig for at være med på moden og stå skarpt i gadebilledet til sommer.

Gå aldrig ned på smykker

Vi har i lang tid nu set en tendens i gadebilledet, hvor smykker dominerer over alt. De rette smykker kan fuldende et outfit, hvis du sammensætter dem korrekt, og du kan næsten aldrig bære for mange smykker. Det handler blot om at lære, hvor mange smykker du kan bære på samme tid, så det stadig ser stilrigtigt og elegant ud. Du kan eksempelvis gå på jagt hos goldentime, der har et kæmpe udvalg af flotte og eksklusive smykker og armbåndsure, der både kan pifte et outfit op eller tone det ned. Hvis dit outfit for eksempel har meget støj i form af vilde farver, specielle cut-outs eller markante print, så kan du tone det ned med mere enkle smykker såsom et klassisk armbåndsur og et par fingerringe. Men hvis dit outfit derimod er minimalistisk og klassisk, så kan du nemt pifte det op med et par statement øreringe og en halskæde i lænke design, som netop trender lige nu.

Behold pufærmerne

Vi så også denne trend dominere modelandskabet sidste år i form af utallige slags toppe med pufærmer, men trenden holder heldigvis stadig i år. Faktisk er trenden egentlig bare blevet endnu større, da vi nu også ser pufærmerne overført til kjoler, skjorter og jakker. En overdel med fyldige ærmer kan nemlig bruges både i hverdagen til et par jeans samt til festlige arrangementer med en masse smykker. Hvis du gerne vil kombinere pufærme-trenden med en af sommerens andre hotte tendenser, så kan du med fordel tage en strikket vest ud over den pufærmede top, da det giver et super flot look, at ærmerne titter diskret ud under vesten.

Oversize, oversize, oversize

En trend, der heldigvis er kommet for at blive, er den behagelige oversize-trend. Det er fantastisk, at det er blevet moderne at vandre rundt ude i offentligheden i sit yndlings lounge- og sweatsæt, som man normalt ville tulre rundt i derhjemme. Coronanedlukningen har medført, at vi er begyndt at prioritere komfort og bløde outfits også uden for hjemmets fire vægge, og det er altså ikke en trend, der forsvinder til sommer. Brug en oversize skjorte som kjole og style den med et par chunky støvler eller hop i den populære sweatkjole med et par sneakers på fødderne, så er du klar til sommer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce