Aniston

Sådan kan du låne penge i Norge

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Hvis du befinder dig i en situation, hvor du pludselig har behov for at låne penge i Norge, så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvordan du kan låne penge i Norge. Det kan være en stor fordel for dig at vide, hvis du for eksempel skal opholde dig i Norge i længere tid, eller hvis du decideret skal flytte dertil. 

Hvordan låner man penge i Norge?

Helt overordnet set er der selvfølgelig mange forskellige måder at låne penge på i Norge, ligesom det i øvrigt gør sig gældende herhjemme. Du kan for eksempel låne penge i banken, eller du kan optage et lån hos en af de mange låneudbydere, der er på markedet – både det danske og det norske. 

Hvis du ikke har adresse i Norge, så kan det dog være svært at få lov til at låne penge i en norsk bank, og samtidig er det i de fleste tilfælde også mere besværligt at få lov til at låne penge i banken, når man sammenligner med at låne penge hos en anden låneudbyder. I banken skal du nemlig ofte stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges til. Det skal du ikke, når du vælger en anden låneudbyder. 

Hvis du vælger at låne penge hos en låneudbyder i Norge, så kan du for eksempel vælge Nanofinans. Her har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kr., og de har også en låneberegner på deres hjemmeside nanofinans.no, hvor du selv kan vælge: 

  • Lånebeløb
  • Tilbagebetalingstid
  • Refinansiering
  • Renteniveau
ANNONCE

Hvor meget koster det så at låne penge i Norge?'

Ligesom det gør sig gældende alle andre steder, når der er tale om at låne penge, så er det ikke gratis at låne penge i Norge. Hvor meget det koster varierer dog alt afhængigt af, hvor du vælger at låne pengene henne, hvor stort et lån du ønsker, og ikke mindst hvilket renteniveau der er tale om. 


Derfor kan du nedenfor finde et beregningseksempel på, hvor meget det kan koste at låne penge i Norge. I eksemplet nedenfor er der taget udgangspunkt i, at du ønsker at låne 150.000 kr., og i så fald vil du kunne se, hvor meget du samlet set vil skulle betale tilbage.

Den nominelle rente er fra 6,39% og op til 21,95%, mens den effektive rente er fra 6,81% til 24,4%. For eksempel, hvis du ønsker at låne et lidt større beløb, kan du låne 150.000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%. Omkostningerne ved dette lån vil være 112.573 kroner, og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 262.573 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt