Aniston

Sådan kan du komme i gang med at træne

Vi er sikkert rigtig mange, der har et ønske om at bevæge os og træne. Dog er det for mange også langt lettere sagt end gjort. For selvom du har et ønske om at ville træne, er det ikke sikkert, at du kan finde motivationen og lysten til det. Dog er der forskellige ting, du kan gøre ved det problem. 

Kom af med dine smerter 

Hvis du har nogle smerter i din krop, kan det være meget demotiverende, fordi det simpelthen gør ondt, når du prøver at træne. Om du vil i gang med at træne eller ej, er det altid en god idé at få tjekket dine smerter. Hvis du tager til lægen med det, er der nemlig en chance for, at du kan få det behandlet, hvilket kun ville være rigtig rart.

Hvis du oplever smerter i benene, kan det eksempelvis skyldes åreknuder, som er en meget almindelig sygdom. 

Find en god træningspartner 

Hvis du har svært ved at komme i gang og finde motivationen, kan det hjælpe rigtig meget at begynde sammen med en anden. Hvis I er sammen om det, kan I motivere og presse hinanden lidt. Det bliver lettere at komme afsted, når du skal gøre det med en anden. Selve træningen kan også blive langt sjovere og mere overkommelig. 

Brug din kalender til din træning 

Hvis du hver dag mærker efter og ud fra det vurderer, om du har lyst til at træne, er det ikke sikkert, at der kommer meget træning ud af det. Det er altid nemt at finde på en masse undskyldninger. Derfor kan du i stedet gøre det til en del af din kalender. Hvis du noterer i din kalender, hvornår du skal træne, bliver det en del af dit program og du vil føle dig mere ”tvunget” til at komme afsted. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce