Aniston

Sådan indretter du din etværelseslejlighed

Denne artikel er skrevet i samarbejde med sirup.dk og My Home Møbler og indeholder reklame indhold. 


Skal du flytte i en etværelseslejlighed? Vil du gerne have mest muligt ud af dine sparsomme kvadratmeter? Så får du her en række tips til, hvordan du indretter den lille lejlighed smart. 

Del rummet op i flere dele 

Selvom din etværelseslejlighed naturligvis per definition består af blot et enkelt rum, kan du sagtens ”snyde” dig til et ekstra rum ved at dele lejligheden op. Du kan dele din lejlighed op i to på flere forskellige måder. 
Du kan naturligvis bruge en reel rumdeler til at dele rummet op med. Sådanne kan du finde i mange forskellige afskygninger. Du kan dog også bruge alternative metoder til at rumdele. Har du eksempelvis meget lækkert tøj fra Sirup.dk, kan du vælge at sætte tøjstativer op som rumdelere. Du kan finde sådanne, som går hele vejen fra gulv til loft, hvis du virkelig vil skabe fornemmelsen af, at der er tale om to forskellige rum. Så får du delt rummet i to, og samtidig får du styr på tøjopbevaringen. 

Invester i smarte møbler

Når pladsen er sparsom, er det alfa og omega, at du får købt nogle smarte møbler. Med ”smarte” møbler menes møbler, som ikke optager mere plads end højst nødvendigt, og som potentielt opfylder flere forskellige behov. 
Vil du gerne have mulighed for at invitere gæster på kaffe i ”stuen”, kan du eksempelvis med fordel kigge på nogle af de mange smarte sovesofaer hos myhomemøbler.dk. Med en sådan får du både seng og sofa i ét møbel, hvilket er en meget pladsbesparende løsning. Det er ikke nødvendigvis alle gæster, du har lyst til at have siddende i din seng, og derfor er sovesofaen den smarte løsning, der giver dig flere forskellige anvendelsesmuligheder. 

Sørg for at prioritere pladsen  

Med kun ganske få kvadratmeter at gøre med, skal du virkelig sørge for at prioritere din plads ordentligt. Brug derfor ikke plads på ligegyldigheder, men overvej derimod, om hvert eneste møbel og hver eneste genstand i dit hjem faktisk tjener et formål. 
Sørg blandt andet for at være meget kritisk i forhold til møbler, når ikke du har så meget plads at gøre med. Presser du for mange møbler ind i din etværelseslejlighed, kommer det med stor sandsynlighed til at virke overfyldt, hvilket du ikke har nogen interesse i. Brug derfor din sparsomme plads fornuftigt, og vær desuden meget opmærksom på at få fundet på nogle smarte opbevaringsløsninger. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce