Aniston

Sådan finder du den rette BH

Simone Pérèles 5 råd til det perfekte fit!

Smukke blonder er noget af det, der kendetegner Simone Pérèle lingeri. - Sådan finder du den rette BH Smukke blonder er noget af det, der kendetegner Simone Pérèle lingeri.
Under modeugen i København var jeg inviteret forbi hos Simone Pérèle på deres fine stand i Bella Center. Her skulle jeg bl.a. lære noget om, hvordan man egentlig finder den rette BH - og den rette størrelse.

For man kan hurtigt stirre sig blind på alle modellerne og tro, at man er en størrelse større, end man egentlig er. Og så er der jo også hele issuet med at stå i et prøverum i en lingeributik og smide alt klunset for bare at stå og svede og prøve det ene helt forkerte sæt på efter det andet!

Jeg ankom dog hos Simone Pèrèle med åbent sind og villighed til at blive klogere. Og det blev faktisk både en hyggelig og meget lærerig eftermiddag, hvor jeg lærte, at jeg har skuffen fyldt med BH'er i den (lidt) forkerte størrelse og (ikke mindst), fik jeg udvidet min horisont i forhold til, hvilke typer BH'er jeg egentlig kan gå med.
ANNONCE
Sorte, hvide, nude ... Alle klassikerne er på plads i hver sæson hos Simone Pérèle. - Sådan finder du den rette BH Sorte, hvide, nude ... Alle klassikerne er på plads i hver sæson hos Simone Pérèle.
Simone Pérèle før og nu
Simone Pérèle er ikke bare et hvilket som helst undertøjsmærke. Det er faktisk det ældste franske lingerifirma, der findes i dag. 

Simone Pérèle, som stifteren hed, startede virksomheden helt tilbage i 1948. Dengang gik de færreste i egentligt undertøj eller ligneri, så Madame Pérèle startede ud med at lave corsager.

Men madamen havde en mission, og det var at skabe lingeri til kvinder uden at gå på kompromis med pasformen. Som sagt så gjort, og skaberens egne idealer og materialevalg er stadig en stor del af brandet i dag.

Alt produceres bl.a. stadig i Europa, og materialerne bliver der aldrig gået på kompromis med, selvom der er kommet en del nye materialer til siden dengang i efterkrigstiden.

Simone Pérèle lingeri er dermed gjort i de blødeste og fineste materialer, og mange af dem mærker man slet ikke, at man har på huden, når man er iført deres BH'er.

Men uanset om man mærker BH'en eller ej, så skal den naturligvis passe. Så nedenfor har vi samlet Simone Pérèles fem råd til, hvordan du tjekker, om du står med den rette BH og størrelse i hånden.
ANNONCE
Sådan finder du den rette BH
Simone Pèrèles 5 råd til at finde den rette BH
Den perfekte BH er den, som du ikke kan mærke, at du har på. Og hvordan finder du så den? Her er 5 gode råd til det perfekte fit:

1. Målet omkring livet
Omkredsen i din BH bærer en rigtig stor del af det, din BH skal bære. Det er derfor enormt vigtigt, at din BH passer i omkredsen og IKKE er for stor. Mål dig der, hvor BH'en sidder om kroppen eller få en anden til det. Og husk, at din BH ikke må krybe det mindste op i nakken på dig. Din nye BH skal helst passe i den midterste række hægter, så du både har mulighed for at løsne og stramme lidt.

2. Seperatoren mellem skålene
Seperatoren er den trekant, der sidder mellem de to BH-skåle. Og denne er altid enten høj, lav, bred eller smal. Men denne skal passe til dig. Det vil sige, at den skal sidde ind til kroppen og ikke sidde og flagre mellem dine bryster. Sørg for, at seperatoren sidder ind til dit brystben, og at den ikke nager, naturligvis.

3. Bøjlen i skåle
Det tredje punkt, du skal være opmærksom på, er, om bøjlen i BH'en passer. Bøjlen skal omslutte hele brystet. Så når du har fået BH'en på, kan du lige tage fat i brystet og "hive" det helt ind i skålen. Kan du ikke det, uden at der stikker noget ud her eller der, så er skålen for lille, og du skal gå op i en større skål. Har du svært ved at vurdere, om den passer, kan du bøje dig forover, og så mærker du hurtigt, om skålen passer eller ej.

4. BH-skålen
BH-skålen følger brystet og giver støtte. Og for at give den optimale støtte skal brystet naturligvis fylde skålen ud. Brystet skal altså hverken sidde løst i BH'en eller skære ind i brystet hverken for oven eller under. Husk at kigge på BH'en fra siden, så du kan se, om brystet er omsluttet ordentligt.

5. Stropperne
Det sidste du gør, når du skal tjekke, om BH'en passer og sidder ordenligt, er at justere stropperne. Stropperne giver den sidste mængde støtte, som du ikke får fra omkredsen og skålen, så stropperne må hverken sidde for løst eller for stramt. Falder din BH-strop ned, så er stropperne for løse. Æder de sig ind i skulderen, er de for stramme.


Uanset om du er usikker på din størrelse eller ej, er det en god idé at gå forbi eksempelvis WunderWear eller en anden lingeriforhandler, hvor de kan hjælpe dig med at måle og vurdere, om din BH passer. 

Men husk: BH-størrelser er ikke bare BH-størrelser. De kan variere fra mærke til mærke. Kun 75B er altid den samme - uanset hvad. Så af med blusen og i BH'en, inden du smider flere hundrede kroner efter den!
ANNONCE
Sådan finder du den rette BH
Sådan finder du den rette BH
Sådan finder du den rette BH
Del

Seneste nyt

Annonce