Aniston

Sådan får du nemt tid til selvforkælelse i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

Selvforkælelse er altid dejligt, og det er nærmest uanset om det foregår hjemme eller på en klinik eller et kurhotel. Men i hverdagen er der som regel ikke altid lige tid til at komme afsted på et spaophold eller at besøge en massør eller en skønhedsklinik - og derfor må man ty til lidt anderledes metoder, når man alligevel gerne vil forkæle sig selv lidt i løbet af hverdagen. Men hvordan gør man så lige det? Det forsøger vi at give dig nogle tips og tricks til herunder, hvor vi kommer med nogle bud på, hvordan du nemt kan få skabt lidt me-time og selvforkælelse i hverdagen.

Giv dig selv en effektiv massage

Massage er altid dejligt at få, men det er ikke helt lige så dejligt at give sig selv massage som det er at få det af sin partner eller at få en professionel omgang massage hos en massør. Og dog - det er faktisk ikke længere helt umuligt at give sig selv en god og effektiv massage. Løsningen på dette er nemlig en massagepistol, som er en super smart måde at gøre det muligt at forkæle sig selv og sine ømme muskler på. Det er et “værktøj”, som også bruges af professionelle, og nu har du altså også muligheden for nærmest at give dig selv en professionel massage med en massagepistol.

Sæt fødderne - eller hele kroppen - i blød

Det skal selvfølgelig ikke forstås helt bogstaveligt, at du skal sætte fødderne eller din krop i blød ligesom med dine gryder og pander. Vi mener derimod, at du bør give dig selv et lækkert fodbad eller fylde badekarret derhjemme med varmt vand, badesalt og lækre badeolier og give dig selv lov til blot at sidde og slappe af med et ugeblad, en god bog eller blot med lukkede øjne til dit yndlingsmusik. Gør det ekstra lækkert for dig selv og tag samtidigt hårkur i håret og en lækker ansigtsmaske på, så du får det fulde udbytte.

Forkæl din hjerne

Selvforkælelse betyder ikke nødvendigvis kun, at det er kroppen, der skal forkæles. For mange betyder selvforkælelse blot, at man har tid til at være sig selv og gøre de ting, som man normalt ikke har tid til. Det kunne for eksempel være ved at forkæle hjernen lidt med en god bog, som du længe har tænkt på at læse, en omgang yoga eller meditation eller en god podcast eller lydbog, som du har fået anbefalet. Det kan også være, du bedst får slappet af i hovedet ved at løbe eller gå en tur - ja, der findes mange former for selvforkælelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce