Aniston

Sådan får du dit barn til at sove

En bibel til forældre, der sætter pris på nattesøvn.

8 ud af 6 stjerner
Sådan får du dit barn til at sove! Det lyder jo enkelt, men det er det ikke, og det må langt de fleste forældre sande.

Sådan får du dit barn til at sove
Børns søvn kan være lidt af en gåde for forældre at forstå. Og alligevel er netop barnets søvn noget, der betyder rigtigt meget i hverdagen - specielt når barnet ikke sover!

Det kan simpelthen ødelægge ens dag, humør og det, der er værre, når ens barn bare ikke vil sove. Eller hvis det sover i fem minutter for så at vågne... Og så kan man starte forfra!

Men hvis du trænger til søvn og er tæt på desperation af ren og skær søvnmangel, så er der hjælp at hente.

"Sådan får du fit barn til at sove" er nemlig bogen, der er skrevet til alle familier med søvnproblemer - og det uanset om de er forældre til et spædbarn eller et lidt større barn.

Nødhjælp til trætte forældre - og børn
Bogen indeholder en masse facts om børns søvn og udvikling, som gør det lidt lettere at forstå, hvorfor barnet sover, som det gør, og hvordan man kan tackle eventuelle søvnproblemer. Facts, som i hvert tilfælde var helt nye for mig, og som har gjort, at jeg har fået en større forståelse for, hvorfor mit barn eksempelvis sover i fem minutter for derefter at vågne med et spjæt!
 
'Sådan får du dit barn til at sove' er således en slags nødhjælp til trætte forældre, og forfatter og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen viser vejen til at få trygge børn - der også sover!

Kunsten, som man lærer gennem bogen, er at forstå det lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Og når man så forstår det, så ved man også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat, mens man selv får tårer i øjenkrogene, fordi man ikke synes, det er rart, at barnet græder sig selv i søvne.
 
Mere søvn og forståelse
Helen Lyng Hansen ligger inde med en kæmpe viden om børns søvn, og meget af dette var, som sagt, helt nyt for mig. Og børns søvn er naturligvis også forskellig, men når nu børn ikke kommer med en manual, så er der en del af den viden, som man får gennem "Sådan får du dit barn til at sove", man gerne ville have vidst på forhånd!

Den viden får man dog hurtigt ved gennemlæsning af bogen, og med den viden får man en langt bedre forståelse for barnets søvn - og kan derudover forberede sig på barnets næste søvnudvikling, for den slags ændrer sig åbenbart konstant.

Vi fik eksempelvis vores spædbarn til at sove meget bedre i perioder med Helen Lyng Hansen råd - og de gange, hvor hendes råd måske ikke bar frugt, ja så havde vi da i det mindste en forståelse for, hvorfor det ikke ville lykkes, hvilket måske var med til at dæmpe vores desperation en smule.

Med sine 12 års erfaring lover syge- og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen dog, at det der med søvn nok skal lykkes - også for jer.

Alle børn kan, i følge hende, lære at sove igennem - og med hendes søvnguide er man det første skridt på vej til bedre søvn og mindre gråd.
 
Helen Lyng Hansen er kvinden bag succeshjemmesiden www.netsundhedsplejerske.dk, og har herigennem hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre.
 

"Sådan får du dit barn til at sove" er skrevet af Helen Lyng Hansen og er udkommet den 15. april 2010 til vejl. udsalgspris på 199,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt