Aniston

Sådan får du det lange eventyrhår, du drømmer om

Sådan får du det lange eventyrhår, du drømmer om Rigtig mange kvinder elsker at have et langt hår, der enten bølger eller blæser i vinden omkring dem. Håret er et markant mode-statement, og det er da også noget af det, som både mænd og kvinder bruger mest tid
og penge på ved dem selv. Det er dog ikke alle, der bare lige kan gro et langt eventyrhår på rekordtid, og det kan være frustrerende, hvis man har en speciel lejlighed i syne, som man gerne vil have et eventyrligt hår til.


Der er heldigvis lys for enden af tunnelen - også selvom du ikke fra naturens side har hurtigt-groende hår - det kræver bare vedholdenhed og de rette produkter.

Håret har brug for gavnlige vitaminer

Selvom mange er dygtige til at glemme alt om deres hår i dagligdagens stress og jag, så er der ingen kære mor, hvis man gerne vil have noget langt, fyldigt eventyrhår. Velplejet hår kræver hårdt arbejde, og det hjælper ikke noget at plaske håret til med diverse midler, der kan købes i supermarkedet - det kræver en større indsats end det.


Der er mange måder, hvorpå man kan fremskynde hårets naturlige groning, og her er de bedste vitaminer til håret f.eks. et absolut must. Håret kan ikke gro uden de rette betingelser, og dette er vitaminerne med til at give. Vitaminerne til håret kan man få gennem en mere varieret kost eller ved at benytte et anerkendt kosttilskud i en periode - snak med din frisør om de muligheder, der er.

Hårstyling er gift for håret

Ventetiden er noget af det værste, når man gerne vil gro et smukt, langt hår, og i den mellemliggende periode kan det være fristende at bruge en masse tid og produkter til at skabe en flot styling af håret.Denne fristelse bør man dog forsøge at undgå, da hårstyling og produkterne, der følger med, er den rene gift, når det kommer til håret sundhed.

Uden sundt hår kan man godt vinke farvel til de lange lokker, man drømmer om, og derfor bør man undvære sin daglige styling i den periode, hvor man lader håret gro. Hvis man ikke helt kan holde sig fra at style sit hår fra tid til anden, så bør man i hvert fald holde sig til naturlige produkter, der tilfører håret flere vitaminer i stedet for at skade det.


Hvis du leder efter flere gode idéer, tips og tricks til at øge din hårvækst, så er denne artikel et besøg værd: Sådan får du langt hår hurtigt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce