Aniston

Sådan får du den bedste sommer i 2019, som single

Sommeren i 2019 kommer snart. Hvordan får man den bedste sommer som single, når man ser, hvordan alle kærestepar går rundt og fletter fingre. Her kommer guiden til, hvordan du kan gøre.

Fokuser på dig selv 

Det er ikke altid, det er ”tilladt” i samfundets øjne at have fokus på sig selv. Men det er det. Du skal bare udnytte, du er single. Især om sommeren, får du en masse mulighed for at lære dig selv bedre at kende. Det er nu, du har mulighed at gøre alt, du gerne vil. Kærligheden kan altid komme, når du mindst venter det, så nu kan du rigtig rejse, hvorhen du vil, spise på alle de steder, du ønsker og have sex med lige dem, du vil. 

Vil du gerne udfordre skæbnen lidt ekstra

Når du har tid til at udforske og udfordre dig selv, som single, er der en masse ting, du kan afprøve for at rykke dine grænser. Hvis du føler din dag, ser alt for ensformig ud og du bare gerne vil udfordre skæbnen lidt, kan du prøve online dating sider, som sexidetfri.dk, hvor du kan møde mennesker og have sex med dem i det fri. Lyder dette som noget for dig, og vil du gerne rykke dine grænser sådan, så se mere her


Vil du udfordre andre af dine grænser, nu du har tiden, så kan du fokusere på dine forbier, som højder, rå fisk eller rutsjebaner og virkelig prøve det af. Det kan jo ikke skade at forsøge. Du kan udforske din psyke ved at springe i faldskærm eller bungy jump i vanvittige landskaber og omgivelser. Noget helt vildt du kan prøve i dit liv, er at slukke for mobilen, tv’et og computeren i en uge. 

Selvforkælelse giver den bedste sommer

Når det er sommer og vejret er helt perfekt, er der masser af tid til at blive dejlig brun. Tag en god bog under armen og cykel ud på stranden. Her kan du bruge en masse timer på en god bog, drikke en dejlig drink og kigge på resten af verden. 
Selvforkælelse er undervurderet. Det kan gøre utrolig meget for krop og sjæl. Hvis du lærer at acceptere dig selv, for den du er. Fortælle dig selv, du er god nok og du ikke har brug for en kæreste for at leve, så får du det meget bedre. 
Køb dig selv noget lækkert nyt tøj fra online-mode.dk, tag på et spa-ophold med dine veninder eller tag en spontan tur til Paris. Alt er muligt, det er bare med at springe ud i det. Der findes også mange internetsider, hvor singler kan mødes og lave ting sammen. Det kan være alt fra at finde nye gode veninder, venner eller en kæreste, så spring ud i det.

Opdater din indretning i hjemmet

For at udnytte din fritid ekstra, kan du opdatere din indretning i hjemmet, så det ser ekstra lækkert ud. Flotte grønne planter i krukker og blomster i vaser, kan være utrolig flot i dit vindue. Smid alle dine nips ting ud og køb noget nyt lækkert. 
Drop de sikre nuancer og flet flotte farver ind i indretningen. Køb eventuelt noget lækkert tapet, der matcher dine farverige møbler. Skab noget spil til en kedelig regnvejrsdag, så du altid har det sjovt i dit hjem. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt