Aniston

Sådan er mit liv!

Denne månede er gået med mange oplevelser lige fra vild shoppe tur fjolleri i vaskeri til photoshoot for både Connery magasin som forgik i sverige og Playboy i de slovenske bjerge.

Mandag d. 13. juli 
Sådan er mit liv!
Så blev det sgu mandag, ufff! Ved ikke hvorfor, men nogle gange kan man bare ikke lide mandage uanset hvad! Brugte dagen på at ses med en veninde og vi tog på café og hyggede os der nogle timer - tiden flyver da os bare afsted når man er i godt selvskab :)

Da jeg langt om længe fik snøvlet mig hjem, for bare at smide mig på langs på sofaen, kunne jeg da lige orke at åbne for mail boksen og se at mit interview var udkommet i det amerikanske magasin Nifty. Bestilte grill kylling sammen med en ven og rå od til maven var ved at sprække, jummy :) Så blev det jo en ok mandag alligevel!

Torsdag d. 16. juli
Arrrghhh min pc er død! (#/"()&€(!P=()=€&!/(&)(!&"#)=! Gammel lort altså! Den havde vist sukket for længe over at ha' virus hmpf... Nå, men sos til min ven, som kom starks og lavede den... Ikke sådan når man selv har myrdet sin Mac ved at fyre
ANNONCE
Sådan er mit liv!
den tværs gennem stuen i sit raseri... Nej, en Mac kan ikke flyve - eller jo, det kan den godt, men ikke lande!!!! Så der røg den Mac :(
 
Senere måtte jeg lige rydde lidt op, eller rettere smide ting ind i skabene så de var gemt af vejen ;) Fik et par veninder på besøg og vi så Anden på coke - meget griner mand må jeg sige... Vi brød dog da klokken var ved at blive mange og alle var ved at være godt trætte, så var det Ole luk øje jeg havde en date med ZzZZzz.
ANNONCE
Sådan er mit liv!
Fredag d. 17. juli
Gik lige shop amok i Fields da jeg bare liiige skulle have lidt småting med på turen - som så endte med at blive en del ting! Men nu kan jeg da ikke komme og sige at jeg manglede noget på turen, og nyt tøj kan man vel altid bruge - hehe.

Stresss!!! Havde sgu da glemt at veksle penge om til euro! skide godt Egon eller NOT!! Så måtte jo bare afsted og få lortet vekslet og tid var der sgu ikke nok af, for banken lukker om 40 min jubiii... Blæste ud af døren som en anden junkie, der lige havde fundet sit næste fix zofffff! Puha, nåede det og så skulle jeg også til frisør for mit hår var også en krise efter jeg IGEN havde prøvet at farve bund selv. Do not do this at home! Siger jeg bare :S - Så akut frisør krise, men de var så søde at holde ekstra åben, kun for mig, så jeg kunne få pænt hår igen og øjnbryn oven i hatten... Bedste salon ever :)

Gik smilende hjem og havde fået ro i min stressede krop igen følte jeg!
ANNONCE
Sådan er mit liv!
Søndag d. 19. juli
Pakkede løs, for nu var der ikke længe til jeg skulle afsted, så jeg nåede lige at vaske lidt tøj og få læsset hele lortet ned i en kuffert! Ufff! Måtte jo spare på tøjet, da jeg havde lovet ikke at tage hele min garderobe med, da de ville hente mig i en lille sportsvogn. Åbenbart lettere sagt end gjort, man kan jo ikke stoppe med at putte i kufferten :O Det lykkedes dog langt om længe at vælge de mest nødvendige stykker stof og lade resten ligge i en bunke på min seng, så det lignede mine skuffer havde brækket sig gevaldigt ud over den!!! Fedt at skulle lægge alt det lort på plads igen når man vender hjem, ufffff!

Så er det mod lufthavnen og tjekke ind. Var der i ok tid så det lige passede med at jeg tjekkede ind og kun skulle vente kort tid på at boarde flyet, ahhh :) Det tog kun 2 timer at nå frem og klokken var blevet 23:00. Det var en dejlig let lufthavn - man skal bare vade ud! Ingen der tjekker pas eller noget, så du tager bare dine kufferter og daffer ud i byen. Der stod så to stk. Playboy gutter og tog imod mig og jeg følte mig med det samme meget velkommen. De var så søde og åbne, så vi faldt hurtigt i en snak og pønsede en smøg.
Efter vi havde læsset bilen blev jeg kørt til mit hotel og ført op til mit værelse som var rigtig flot - så sagde vi godnat og jeg blev overladt til mig selv. Jeg gik tidligt i seng, for havde møde den næste morgen kl 10:00 :)
ANNONCE
Del

Seneste nyt