Aniston

Sådan bliver du sommerklar

Sommeren er kommet til Danmark, og for mange betyder dette ferietid. Men i den ellers travle hverdag kan det være svært at blive sommerklar. Pludselig er tiden gået, og man er på vej til lufthavnen for at tage af sted uden at være helt klar. For at undgå dette får du her en liste til, som du kan blive inspireret af.

 
Den sunde kost

Det er ingen hemmelighed, at sund kost gør underværker – og det er i mere end én forstand. Hvis du får en sund og varieret kost, kan det påvirke dit energiniveau og ikke mindst humør og overskud i den positive retning, som er optimalt, inden du tager på ferie.
Derudover kommer det udseendemæssige, som selvfølgelig også er et stort plus for mange. Mange går efter den perfekte sommerkrop, som desværre er svær at opnå. Hvis du får prioriteret sund mad månederne op til afrejse, kan det have en stor indflydelse på din krop.

Det er dog ikke alle, der finder det lige let at få tid og overskud til at lave sund mad hver eneste dag. Men det behøver på ingen måde at være så besværligt, tværtimod. Sætter du én dag om ugen af til at finde lækre, sunde opskrifter og handle ind, kan det gøre hele processen en del lettere. Når du kommer hjem efter en lang, travl dag har du både opskriften og madvarerne i hjemmet.

Få opdateret garderoben

Sommervejret i Danmark er ikke altid lige til at regne med. Det kan være meget ustadigt, og det lækre solskinsvejr kan hurtigt blive udskiftet med silende regn. Ens garderobe er derfor ligeledes svær at tilpasse, da man skal have beklædningsdele, der rækker fra de varmere jakker til sommerkjoler og bikini. Dog er det svært at få det fulde overblik over, hvad man reelt mangler i ens garderobe for at blive helt sommerklar til ferien, før man står dagen før og pakker.

En fordel kan derfor være at begynde at pakke nogle dage i forvejen for at sikre, at du har det hele derhjemme et sted i dine skaber og skuffer. Mangler du rejseflasker til at putte shampoo i eller måske nogle klipklappere, så kan du herved heldigvis nå at købe det, inden du flyver væk fra dansk jord.

Skab overskud og bliv klar til afrejse

En tur til udlandet kan tage hårdt på ens energiniveau. Selvom mange forbinder rejser med afslapningen og afstresningen, så er virkeligheden ofte en anden. Når man ankommer til et nyt land, betyder dette nye madoplevelser, mennesker og en anden kultur. Dertil kommer alle de aktiviteter, man skal prøve, når man ankommer til ens feriedestination for at se landet til det fuldeste. Man skal bestemt ikke undervurdere, hvor meget af ens energi dette tager.

Det kan derfor være en rigtig god idé at forberede din krop på forhånd, så du ikke går direkte fra en stresset hverdag til ferie. Perikon er en måde at gøre dette på, som kan tages som et kosttilskud og medvirker til et øget overskud og samtidigt virker mod depression og angst.

En anden måde at få skabt mere overskud inden afrejse er ved ikke at være alt for stresset, lige inden du tager afsted. Sidder du med arbejde op til ørene og når knap og nap at blive færdig, kan det påvirke din samlede ferie, i det du ikke er helt klar til at slappe af på ferien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE