Aniston

Sådan bliver du mors favorit

Er du i en stor søskendeflok, hvor I alle konkurrerer om at vinde mors hjerte - eller nok nærmere sagt hendes favoritbarn? Så bare rolig. I denne artikel kan du finde en udførlig guide til, hvordan du bliver mors lille dengse.

Mors dag er lige rundt om hjørnet. Nå ja, det er den 13. maj, hvis du nu skulle have glemt den store dag. Der findes næppe en bedre anledning for at forkæle din mor ekstra meget og score et par point i den lille bog. I snart hundrede år har det været en tradition at give sig mor en blomst, dog er det ikke længere sådan. I dag kan man forkæle sin mor med hvad som helst. Vi giver dig svaret på, hvilke gaver som egner sig bedst til mors dag.

Hvorfor nøjes?

Som nævnt, er det en gammel skikke, at man skal give en blomst til sin mor på mors dag. Men hvorfor nøjes med en enkelt blomst? Det må være alle mødre på jorden, som elsker at dekorerer deres hjem med en flot buket blomster. Dog er det ikke altid lige, at de synes, at pengene er til at gå ud købe buketter. Derfor er det jo en ideel gave at give. Efterhånden findes der mange blomstervirksomheder, som tilbyder et såkaldt blomsterabonnement. Et blomsterabonnement er ethvert andet abonnement, hvor man regelmæssigt får et gode – i dette tilfælde er det blomster. Så forkæl din kære mor med friske blomster i for eksempel et halvt år. På den måde vil hun også tænke ekstra meget på dig, hver gang der kommer en ny buket ind ad hendes hoveddør.

En uforglemmelig gave

En gave som med garanti vil gøre dig til mors lille dengse, er en rejse. Har din mor ofte nævnt, at hun gerne vil en tur til Island eller fortæller hun ofte en historie om, da hun var ung og på interrailtur rundt i Europa? Læg mærke til om din mor nævner en bestemt destination flere gange, og giv hende en tur til dette bestemte sted. Hvis du er helt på bar bund, hvor du skal tage din mor med hen, så er Budapest et glimrende bud. Her kan du forkæle hende med en tur i wellness, bruge dagene med at se historiske bygninger eller tage ud at shoppe. Du skal selvfølgelig lige huske at budgettere med, at du også selv skal med. På den måde får en masse kvalitetstid sammen, og hun vil ikke kunne undgå at kunne lide dig bedre end dine søskende. Det kan være en dyr fornøjelse at give din mor en rejse. På Spumanti kan du nemt og hurtig få overblik over, hvilke lån du kan tage i forbindelse med jeres rejse.

Materielle goder

Alle kvinder elsker tøj, sko og tasker. Dog har de fleste kvinder en præference inden for disse tre. Det kan selvfølgelig både tale for, at du skal vælge noget inde for denne kategori, men også i mod. Har din mor 200 par sko, så behøver hun næppe et nyt par. Alligevel vil hun formegentlig være taknemmelig for et nyt par til samlingen. Så gør op med dig selv, om du vil give hende noget, som hun mangler eller noget som hun samler på. Uanset hvad du vælger at give til hende, så er det vigtigt, at du vælger den bedste kvalitet, fordi intet mindre kan selvfølgelig gøre det for din kære mor.  Man går aldrig galt i byen med tøj fra Heartmade, som er af højeste kvalitet og passer perfekt til den ældre kvinde, som stadig værdsætter modens tendenser.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE