Aniston

Sådan bliver du mere morgenfrisk

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du får en god start på dagen, så fortsætter dagen ofte i samme spor. Men at få en god start på dagen er lettere sagt end gjort. Mange gange er det svært bare at rejse sig  fra sengen og derudover være  kan det være svært at tage sig sammen til at få tøj på, spise morgenmad og endeligt komme ud af døren. Om du har svært at få din morgen til at hænge sammen eller om du er god nok til at komme ud af sengen, så kan du have gavn af denne artikel. Her følger der nemlig råd til rutiner om morgenen, som kan give dig en god eller bedre start på dagen. 

En god aftenrutine og morgenrutine 

En god morgenrutine starter egentlig med en god rutine aftenen forinden. Du bør gå fornuftig tid i seng og så vidt muligt samme tid hver dag, således at din krop og hjerne kan blive vant til og bevidst om søvnen. Dertil hjælper det også at stå op samme tid hver dag, selvom du ikke altid står op for at nå noget særligt. For yderligere at kunne vågne veludhvilet om morgenen, kan du skaffe dig af med forstyrrende elementer i dit soveværelse. På denne måde øger du chancerne for at få en god nattesøvn og tilstrækkeligt af den. 

Personlig pleje 

Når du vågner om morgenen, gør du det nemmest for dig selv at stige ud af sengen med det samme, for ellers risikerer du at falde i søvn igen. Hvis du så har trykket ‘snooze’ på dit vækkeur, vil du måske blive reddet fra at sove over dig, men dette er faktisk ikke god for dit helbred. Når du er stået op fra din seng, kan du tage et bad eller nøjes med at vaske dit ansigt med vand, da dette typisk har en opkvikkende effekt. For yderligere at føle dig frisk og give lidt glød til dit måske trætte ansigt kan du påføre ansigtscreme. Se mere her for at finde en ansigtscreme, der opfylder dine behov. 

Resten af dagen

En morgen, der gør dig frisk og klar til resten af dagen, er også en morgen med godt humør og ingen stress. Derfor er det anbefalelsesværdig at sætte god tid af til at blive klar. Så kan du sætte dig med din kaffe eller te, imens du lytter til eller læse morgenens nyheder. Ellers kan du reflektere over og planlægge din dag, hvor du på samme tid får sat gang i hjernen og tankerne, hvilket kan virke som en slags kickstart for dagen, der ligger foran dig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt