Aniston

Så er vi klar til ferie

Er I klar til sommerens længste og fedeste fest?

Tag med Connery.dk, Aniston.dk, TeleGEIL.dk, ComputerGEIL.dk, MusikGEIL.dk og Ung Fokus Rejser på Crazy-Sangria-Water-Boogie-Action-Safari!!!
Så er vi klar til ferie
Som før nævnt har vi kæmpet for at skrue en perfekt tur sammen til alle drengerøve, tøser, trunter, nørder og lækre unge mennesker.

Spanien kalder med sommer, sol, siesta, scor og svedig swing til dunkende discorytmer, alt sammen skyllet ned med lækre cocktails i spandevis.

Nøgleordene er fest, flirt, fest, party, og mere fest og party, når samtlige 5 magasiner tager af sted og giver den max gas på sommerens festligste ferie!

Lloret de Mar er stedet, med lange lækre strande, shopping, øl, fezzer og hornmusik og ikke mindst natteliv i særklasse med alt fra små hyggelige engelske pubs til kystens største og vildeste mega-discoer!!!

Der er afgang den 18. juli med 5***** luxus Royal Class-hvilebus. Hjemkomst den 27. juli.
ANNONCE
Så er vi klar til ferie
Hotel Gran Flamingo Lloret 3*** er hotellet, hvor vi bor, med 2 swimmingpools, solterrasser og poolbar. På hotellet har vi helpension, så der ikke skal bruges ekstra penge til mad.

Hotellet ligger lige i centrum, 50 meter fra stranden og med diskoteker lige på den anden side af gaden.

2495,- kroner er alt, hvad du skal betale for at komme med på denne uforglemmelige tur til Spanien Partyhovedstad no. 1! Prisen inkluderer:

  • Busrejse tur/retur


  • 7 dages ophold på Hotel Gran Flamingo Lloret 3***


  • Helpension


  • Sol og sommer


  • Guideservice


  • Derudover får du en gratis t-shirt + et gratis v.i.p-armbånd med gratis entréer og specielle priser og fordele på de fedeste steder. Læs mere på Ungfokus.
ANNONCE
Så er vi klar til ferie
Det bliver lige i skabet. For at deltage skal man være fyldt 16. Tilmelding skal ske til showoff Med navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Derefter vil du modtage det girokort, der giver dig adgang til sommerens fedeste ferie.

Yderligere informationer om forsikring, rettidig betaling og andre need to know things kan læses på ungfokus' hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE