Aniston

Rytteriet på dvd

Vind dvd'en med Rytteriet - og endnu ukendte penissange!

Foto: Nordisk Film A/S - Rytteriet på dvd Foto: Nordisk Film A/S
Glæd dig! DR2’s populære og prisbelønnede satireprogram "Rytteriet" udkommer nemlig nu på dobbelt-DVD med de ti tv-udsendelser samt en ”Nytårsspecial” og en række endnu uhørte "Penissange" som bonusmateriale.

Siger navnet "Rytteriet" dig ikke det store, så gør sætningerne ”Vi kører den ind med penis” og ”Du’ sgu sød – og rig” nok! De er nemlig efterhånden blevet talemåder blandt den danske befolkning - vel at mærke den del, som har fulgt Rytteriets populære satireprogrammer på radio og tv. Og det er der vist mange, der har!
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - Rytteriet på dvd Foto: Nordisk Film A/S
Penissange til folket
"Rytteriet" består primært af Martin Buch og Rasmus Botoft, som byder på sketches, der både er vildt platte og vildt sjove.

"Penissangene” er eksempelvis blevet meget populære, selvom det eneste, de gør, er at udskifte centrale ord i kendte sange med ordet ”penis”. Simple, but funny!

Vi kender dog ikke kun "Rytteriet" for deres tendens til penis. Der er også de evigt liderlige snobber Fritz og Poul, som egentlig var dem, som åbnede døren til Rytteriets univers på radio og tv for et større publikum. Jah ... For "de er sgu så dejlige!"

"Rytteriet" er dog også karakterer som Stripper Jens, der drømmer om at blive mandestripper; Erik og Else, et ægteskab der aldrig bliver godt; Gumbasmanden, en terapeut med tvivlsomme evner; Dage med Tage – Verdensmanden fra Frederiksberg; Dialektservice; Jørgen Leth, en let lummer version af En arbejdsplads i Danmark og Mor & Datter-diskussionerne er også nogle af de svært underholdende, tilbagevendende sketches, der tilsammen udgør "Rytteriet".

Det er ikke al satire, der er langtidsholdbart, men med "Rytteriet" forholder det sig anderledes. Rasmus Botoft og Martin Buch har sammen bygget deres skæve karakterer og humor op gennem en årrække, og de holder stadig.
ANNONCE
Fra teater til radio til tv
Historien om "Rytteriet" startede på teatret i 2004 og 2005 med Dusk og Bomholt, derefter kom der flere karakterer til på radioens P2, der i perioder var den mest downloadede podcast på iTunes.

Den 20. oktober 2010 fik "Rytteriet" premiere på TV, og populariteten er siden vokset så eksplosivt , at "Rytteriet" også kan opleves live på Bellevue Teatret i en forlænget spilleperiode nu her til efteråret 2011.

Udover Rasmus Botoft og Martin Buch medvirker også Bodil Jørgensen, Nis Bank Mikkelsen, Lisbeth Wulff, Henrik Balling, Bjørn Fjæstad, Marie Key, med flere.


"Rytteriet" udkommer på dvd den 6. september 2011.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - Rytteriet på dvd Foto: Nordisk Film A/S
Vind "Rytteriet" på dvd
Du har nu chancen for at vinde et fantastisk plat grin på dvd!

Aniston.dk udlodder nemlig "Rytteriet" på dvd, og vinderne trækkes den 25. september 2011.

Svar blot på følgende spørgsmål og husk kontaktinfo.

Hvornår fik "Rytteriet" tv-premiere?Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt