Aniston

Rytteriet Live

Sort, gak og lækkert! Rytteriet Live på dvd.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film - Rytteriet Live Foto: Nordisk Film
"Gud, hvor ser I dejlige, søde og liderlige ud, alle sammen!"

Sådan bliver publikum til live-showet "Rytteriet Live" mødt af Martin Buch og Rasmus Botoft aka. Snobberne - bedre kendt som Poul og Fritz.

Og så er showet godt i gang.

For Gumbsmanden, Erik og Else, Jørgen Leth og mange af de andre efterhånden velkendte karakterer kigger naturligvis også forbi på Bellevue Teatrets scene i "Rytteriet Live", som netop er udkommet på dvd. 

Velkendt er sjovest
Martin Buch og Rasmus Botoft fungerer super godt sammen på de skrå brædder også, og live-showet differentierer sig ikke så meget fra tv-showsene - lige bortset fra, at der også bliver præsenteret nogle nye karakterer, hvoraf nogle er sjove, og andre måske er knap så sjove.

Uanset så er det velkendte altid det sjoveste, og dette gælder også for "Rytteriet Live". Og heldigvis kommer eksempelvis Snobberne på scenen flere gange, og de smider om sig med guldkorn i form af bemærkninger omkring de fattige, au pairs, massageolie og dyr rødvin.

Lettere gak
Showet er meget tro mod det koncept, vi også har grinet af på tv, og det fungerer rigtig godt. Det er skævt, sort, sjovt og lettere gak på den helt fede måde!

Ja, man burde nok have investeret i en billet til Bellevue, mens man stadig kunne. Men nu har man så mulighed for at se "Rytteriet Live" på dvd i stedet, og det er stadig lækkert.

Det hele akkompagneres af musik med blandt andet Bjørn Fjæstad, der i sin tid var forsanger i bandet Baal, og scenen er meget tro mod det sædvanlige "Rytteriet"-univers.


"Rytteriet Live" er udkommet på dvd den 28. februar 2012.

 
ANNONCE
Foto: Jacob Boserup - Rytteriet Live Foto: Jacob Boserup
Del

Seneste nyt

Annonce