Aniston

RUM FOR RUM

En helt nede-på-jorden indretningsbog, man rent faktisk kan bruge til noget.

8 ud af 6 stjerner
RUM FOR RUM
Der er ikke så mange indretningsbøgerne på hylderne. Eller rettere sagt, der er mange indretningsbøger derude - men ikke så mange, man rent faktisk kan bruge til noget i praksis i en helt almindelig hverdag med lejlighed, hus, kolonihavehus eller værelse.

Men "RUM FOR RUM" er en anden genre end de fleste andre indretningsbøger. Den er nemlig henvendt til dig, der ikke hyrer en indretningsarkitekt til at indrette dit hjem.

Den er henvendt til dig, der selv indretter med de midler og møbler, du har. Og til dig er denne bog ret genial!

Inspiration for de fleste
"RUM FOR RUM" er bygget op omkring en række meget forskellige boligreportager fra en række meget forskellige hjem.

Vi er på besøg i den lille lejlighed, den store villa, husbåden og kolonihavehuset.

Hjemmene har meget forskellige familiesammensætninger, men fælles for dem alle er en kreativ og stilfuld indretning, der kan tjene til inspiration for de fleste.

Når forandring fryder
Som læser guides man ved hjælp af kortfattet tekst og smukke og inspirerende billeder igennem hver bolig - rum for rum - mens der fokuseres på de rum, der er specielt vigtige for beboerne samt de særlige indretningsløsninger, som præger dem.

En del af boligerne har gennemgået en større eller mindre forvandling.

Forløbene beskrives, mens det forklares, hvordan forandringerne har påvirket rummet/rummene.

Lavpraktisk og brugbar
Mellem boligreportagerne er der kapitler, der med en helt lavpraktisk tilgang fokuserer på de forskellige områder, der ofte giver problemer i indretningen. Der fokuseres på belysning, farver og tapeter, gulve, opbevaring, kunst i boligen osv.

Dette er grundige kapitler, hvor en af kvinderne bag bogen, Mille Fly, øser af sin viden og store erfaring som indretningsarkitekt og kommer med fakta og gode råd om emnerne.

Til nogle af boligerne er der desuden et par sider med Gør det selv-idéer med projekter i større eller mindre skala. Det er eksempelvis tips til, hvordan man ompolstrer en stol eller laver en krea reol ud af bogkasser.

Projekterne bliver understøttet af step by step-billeder, som forklarer dig, hvordan du gør. Det gør bogen til andet og mere end et inspirationskatalog, og det er virkeligt super brugbare og gode tips, man får med på vejen.

Konkret og ligetil
"RUM FOR RUM" er en god og meget alsidig bog, som emmer af inspiration. 

Den er samtidig stedet, hvor du kan søge indretningsrådgivning, når du står og skal rykke om eller flytte.

"RUM FOR RUM" indeholder mange flotte billeder, men den inspirerer på en anden måde end mange andre bøger i genren, fordi den er meget konkret og ligetil.

Man får eksempelvis forklaringer på, hvorfor og hvordan tingene virker, og hvad man skal gøre for at få et bestemt udtryk frem.

"RUM FOR RUM" er udkommet fra Gyldendal den 19. maj 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE