Aniston

Rulleskøjter

Sjov motionsform

Du kender det sikkert: Tanken om, at nu burde du virkelig tage dig sammen til at dyrke noget motion hjemsøger dig. Alligevel kan du ikke tage dig sammen, for hvor sjovt er det lige at løbe en tur? Hvis du virkelig skal tage dig sammen til at dyrke motion, skal du derfor lave noget sjovt: Stå på rulleskøjter!
ANNONCE
Rulleskøjter
Jeg indrømmer det blankt: Jeg er ingen haj til at stå på rulleskøjter. Jeg er nok nærmere en torsk til det, men jeg synes det er giga sjovt. Derfor behøver du ikke springe fra denne artikel med tanken "Det lyder sjovt - men jeg lærte jo aldrig at stå på rulleskøjter da jeg var barn..." - Du kan nå det endnu!

Køb af rulleskøjter
Måske har du allerede et par rulleskøjter, du stadig kan passe, fordi du stod på rulleskøjter i starten af teenagerårene. Så er det bare med at finde dem frem, støve dem af og se om hjulene stadig virker. Hvis de gør, er det bare med at komme afsted!

Hvis du ikke er så heldig at have et par rulleskøjter liggende, skal du ud at købe nogen. Her støder du ind i et dilemma: Skal de være dyre og gode eller billige og dårlige? For med rulleskøjter er der nemlig (desværre) en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Dyre rulleskøjter
Du kan købe dyre rulleskøjter i sportsbutikker, hvor du også samtidig kan få råd af folk, der ved, hvad de taler om. Desværre kommer du nok op omkring tusind kroner, men så har du også et par rulleskøjter der næsten kan rulle hen ad gaden af sig selv. Det er nok lidt federe at stå på et par dyre rulleskøjter, men hvis du ikke er sikker på, hvor meget du kommer til at rulle, er det måske en bedre idé at købe et par billige.

Billige rulleskøjter
Hvis du ikke bruger over størrelse 43, kan du købe billige rulleskøjter i BR. Måske har de en underlig skrigende farve, men det kan du vælge at se bort fra. De billige rulleskøjter er til dig, der lige vil prøve, om dét at rulle er noget for dig, for de er ofte ikke særlig gode. Et par rulleskøjter til 200 kroner har hjul, der drejer dårligt på asfalt, og det bliver man træt af i længden. Til gengæld har du ikke betalt så meget for den, i tilfælde af, at du skulle blive træt af dem.

Og hvis du virkelig synes, at det bare er fedt at rulle, kan du jo altid købe et par af de dyrere senere.

Udstyr
Det er op til én selv om man vil købe udstyr. Håndledsbeskyttere er en god idé: De ser ikke mega dumme ud, og de kan faktisk redde én fra et brækket håndled. Ellers kan man købe knæ-, hoved- og albuebeskyttere.

Ud at rulle!
Det er ubetinget sjovere at rulle sammen med andre, især hvis du, som jeg, er dårlig til det. Det er langt mindre pinligt at falde sammen med sin veninde eller kæreste, end alene foran en masse små børn, der ruller forbi én i perfekte piruetter (tro mig - det er utroligt, hvor dygtige syvårige børn er til at rulle!).

I skal dog enten være omtrent lige gode, eller den bedste af jer skal have en fantastisk tålmodighed. Det er jo ikke sjovt, hvis den bedste hele tiden ruller ti meter foran den anden.

Man kan selvfølgelig også godt rulle alene, og så kan rulleskøjterne jo ligefrem være et transportmiddel. Du kan rulle tilskole, i Brugsen eller hen til en veninde.

Så ved at stå på rulleskøjter, får du både motion og har det sjovt samtidig!
ANNONCE
Del

Seneste nyt