Aniston

Rudi Køhnke

Oliver Bjerrehus har fået en lækker efterfølger

Denne mand er et multitalent. Han kan kalde sig skuespiller, musiker og model, og så er han nok ikke helt dårlig til at sætte en tre-retters menu sammen, da han også er uddannet kok.
Rudi Køhnke
Dette portræt er til min lillesøster, Maria, som snakker mere en meget om denne danske skuespiller. Jeg har fundet en masse facts og lækre billeder af ham, så her er lidt guf til hende og andre fans af den danske lækkerbusk, Rudi Køhnke.

Rudi Køhnke er 27 år og uddannet kok. Han deltog i Mr. Fitness i 2001, er fotomodel for "Scoop Models Copenhagen" og sanger i "Robbie Williams Experience".

Det er dog ikke nogen af alle disse talenter, han er mest kendt for. Rudi Køhnke er blevet verdensberømt i Danmark som skuespilleren, der er det nye, lovende talent på den danske filmscene. Han havde sin debut som den barske narkopusher, Frank i filmen "Nordkraft" (2005) og har spillet fidibussen, Kalle i Hella Joofs komedie "Fidibus" (2006).

Skuespillerdrømmen
Selvom Rudi nu svømmer i success, har han ikke altid haft det nemt. Som lille var han urolig og rastløs og fik derfor stemplet DAMP, og da han var otte år, blev han tvangsfjernet fra sit hjem af kommunen og kom i familiepleje.

Heldigvis viste plejefamilien sig at være sød, og det lykkedes dem via omsorg og kærlighed at opdrage ham så godt, at han i dag klarer sig bedre end de fleste. Rudi Køhnke har altid drømt om at blive skuespiller, men drømmen ledte ham ikke ind på teaterskolen.

"Jeg har faktisk aldrig søgt ind. Ikke fordi jeg har noget imod at blive uddannet, men jeg er selvlært. Jeg har skabt mine egne værktøjer. Jeg har udsat mig selv for en masse følelser for at kunne lagre dem i min hjerne og tage dem frem, når jeg skal bruge dem. Jeg har udforsket sorg og glæde og kan hive det frem, når jeg skal bruge det. Så jeg skal ikke "spille" spillet," siger han i en artikel i "Urban".

Alligevel fik han et chok og takkede først nej, da han blev tilbudt rollen som Frank i "Nordkraft".

"Jeg turde ikke at tro på det. Det var fuldstændig uvirkeligt og skræmmende, at min største drøm skulle gå i opfyldelse," forklarer han i en artikel i "Modemagasinet".

Han blev dog overtalt til at medvirke i filmen, og kan i dag føje drømmetitlen "skuespiller" til sit i forvejen imponerende CV. I fremtiden vil Rudi gerne prøve kræfter med kærligheden både på film og i virkeligheden, og da det rygtes, at han og kæresten er gået fra hinanden, kan det være man skulle tage ud i det danske natteliv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt