Aniston

Roskilde festival

Slip for køen, og få istedet dit armbånd på i Tivoli.

For at mindske presset ved indgangene til Roskilde Festival kan alle gæster ombytte billetter til armbånd i Tivoli - og samtidig tage en gratis tur i forlystelsesparken.
Roskilde festival
Et utraditionelt samarbejde ser dagens lys. Gæster til Roskilde Festival kan på fredagen, før festivalen åbner, få ombyttet deres billet til et armbånd i Tivoli.

Baggrunden er, at Roskilde Festival arbejder for at mindske køer og gener for gæster, der vil ind til festivalens campingplads, som åbner søndag 28. juni kl. 08.00.

40.000 kommer den første dag
Hvert år er der lange køer ved indgangen til Roskilde Festivals campingplads. Normalt ankommer op til 40.000 gæster den første dag. Det tager Roskilde Festival for alvor livtag med i år, da festivalgængere for første gang nogensinde kan ombytte billetter til armbånd, to dage før indgangene åbner.

Målet er at mindske køerne for de mange gæster. Derfor indfører Roskilde Festival billetombytning i København fredag 26. juni og i Roskilde ved indgangene fra lørdag 27. juni.

Ombytning og fredagsrock
For at skabe opmærksomhed omkring den tidlige ombytning og for at gøre det attraktivt, har Roskilde Festival og Tivoli indgået i et helt utraditionelt samarbejde. Tietgensgade-indgangen i Tivoli laves om til billetombytningssted for Roskilde Festivals gæster fra kl. 09.00 til 19.00 hele fredag 26. juni. Og ikke nok med det - de gæster, som benytter sig af det, kan i samme tidsrum komme gratis i Tivoli. Dagen kan næsten ikke være mere perfekt, da Veto fyrer den af til fredagsrock på plænen om aftenen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt