Aniston

Room 2012

De Damer: hvad med en hed video, til de kolde dage?

Talentshows er noget, som aldrig har været mere oppe i tiden, end det er nu. Ikke kun i vores eget lille land, hvor x-factor er det mest populære program overhovedet, men i hele verden for den sags skyld.

I Tyskland har næsten samtlige større kanaler deres eget talentshow. Som blandt andre RTL, hvor det hedder Popstars. Heller ikke to shows er ens, selvom de alle starter med en casting af talenter. I Popstars går det ud på at samle en gruppe, som så til slut gerne skulle ende med at være et velfungerende band. Sidste års vindere hed Monrose. Det bestod af tre tøser og har haft, ihvertfald i Tyskland, ret stor succes.

Dette års vindere fik navnet Room 2012 og består af Cristobal på 20 år, Julian også 20 år, Sasha på 23 år og den eneste pige i bandet Tialda på 22 år. Manden bag både showet og bandet er den tyske koreograf, Dietlef Soost. Allerede i december 2008 kom deres første album på gaden. Det hed "Elevator".

Her i starten af marts 2008 har de så udsendt en ny single, med den engelske titel "Naughty but nice". Samtidig med lanceringen af singelen, kom den dertilhørende video, og den - mine damer - er hot. Og med tanke på de kolde dage, som nu skyller ind over Danmark, vinterens sidste krampetrækninger inden foråret for alvor tager fat, synes musikredaktionen på Aniston.dk, at i så absolut skal have noget at varme jer på.

Så derfor gir' vi jer'

"Naughty but nice" med Room 2012.

ANNONCE
Room 2012
&feature=related
Del

Seneste nyt

Annonce