Aniston

Ronaldo

Fodbold på en helt anden måde

Fodboldfeberen har ramt Europa, og også os her på Aniston.dk. Selvom det altid hedder sig, at fodbold er en drengesport, kan det kke udelukkes, at rigtig mange af os piger både elsker og forstår spillet.
Ronaldo
Men ligegyldigt om vi kan lide sporten eller ej, så er der ihvertfald en ting, vi piger kan blive enige om, og det er at savle over nogle af de vildt lækre spillere.

Så istedet for at brokke dig, næste gang din fyr ser fodbold i fjerneren, så hent en kold øl, sæt dig ved siden af og se spillet på din helt egen måde. Lad ham savle over målene, og savl du så over de svedige mandekroppe.

Der er 2 x 11 i hvert spil, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Vi har valgt at smide nogle appetizers ud til jer, og den første i rækken er Portugals super lækre Christiano Ronaldo.
ANNONCE
Ronaldo
Han er født den 5. februar 1985 på den portugisiske ø Madeira, som ellers mest er kendt for sin gode portvin og turisme. Til daglig spiller han i den engelske klub Manchester United, og selvfølgelig det portugisiske nationalhold, når pligten kalder. Allerede som kun tre-årig begyndte han at spille i den lokale klub, og hans favoritklub var som hos så mange andre portugisiske drenge Benifica. Ironisk nok kom han senere til at spille for deres modstandere Sporting Lissabon.

Man skulle tro, han havde fået fodbold med i blodet, for allerede som 10-årig gik der rygter om, at her var en kommende storspiller. Og kun tre år senere blev han derfor købt for en overganssum på hele 15000,- kr. af Sporting's ungdomshold.

I 2002 fik han sin debut i Champions league, da hans hold spillede mod Italienske Inter. 2003 spiller Sporting træningskamp mod Manchester United, og deres træner Alex ferguson får øjnene op for den unge spiller. Da Beckham samme sæson er gået over til Real Madrid mangler de derfor en til at udfylde pladsen på højresiden, og den unge nu 18-årige Ronaldo ser mere end lovende ud.

Blot en uge senere er underskriften på plads, og Ronaldo skifter klub for nu 135 mill kroner. Samtidig går hans løn op fra 3000,- til 300,000,- kroner om måneden.

Christiano Ronaldo er desuden indstillet til prisen som årets spiller 07/08.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce