Aniston

Rolling Stones

Indtog denne uge den røde løber til filmfestivalen i Berlin

Der stank af sex, druks and rock n'roll, da de gamle rullesten The Rolling Stones, sammen med filmintsruktøren Martin Scorsese, den 7. feruar 2008 i Berlin åbnede den 58' Berlinade, som er Europas nok største filmfestival.
Rolling Stones
Grunden var premieren på Scorseses nye film "Shine a Light" om og med The Stones. Filmen, som er en dokumentar, blev lavet over to Stones koncerter forrige efterår i Bacon Theatre i New York. Flere andre kendte sangere og musikere er med, blandt andre Jack White fra White Stripes, blues guitaristen Buddy Guy og Christina Aguilera.

Scorsese har altid været en storforbruger af Stones' musik i sine film, og på den efterfølgende pressekonference kunne en grinende Mick Jagger da heller ikke dy sig for at kommentere at: "Shine a Light er den eneste Scorsese film, som ikke indeholder nummeret Gimme Shelter".

Premieren på rock-dokumentaren "Shine a Light", som også er navnet på en mindre kendt gospel af Stones, skulle oprindelig have været den 21. september 2007, men den blev udsat, idet man manglede mere tid til pr-arbejdet. Ifølge filmselskabet Viacom Inc, vil den være at se i vores hjemlige biografer til april.

Martin Scorsese, som ellers mest er kendt for film som The Godfarther, stopper imidlertid ikke hos Stones, men har åbenbart fået rock-blod på tanden. For øjeblikket er han nemlig ved at gennemgå optagelserne af ex-Beatles medlemmet George Harrison, med hvem han planlægger også at lave en dokumentarfilm.
ANNONCE
Del

Seneste nyt