Aniston

Rock Under Broen 2009

Endagsfestival under den nye Lillebæltsbro

Så oprandt dagen endelig, d. 13. juni 2009, hvor vi begav os mod det vestligste Fyn, nemlig Middelfart, hvor årets Rock Under broen 2009 tog sig ud.

Rock Under Broen 2009
Smukt vejr og festivalsstemning
Smukt så det ud på pladsen, som ligger under den nye Lillebæltsbro. Med det store, bølgende blå Lillebælt på den ene side og den grønne skov på den anden.

Og selvom vejret, der både havde budt på regn og blæst i dagene optil, i starten så lidt tvivlsomt ud, endte det alligevel med høj sol på pladsen og kun nogen blæst.

Pladsen var fyldt med festende og svirende mennesker, som hver især havde medbragt tæpper, klapstole og halvtelte, som bidrager til hyggen og den lidt nostalgiske festivalstemning, som dukker op ikke mindst hos os, der har deltaget på festivalen mange af de foregående år.

Der var under alle omstændigheder dømt fest og glade dage, da årets Rock Under Broen blev skudt i gang med Anne Linnet på teltscenen kl. 10.30, og derefter Infernal på den store scene kl. 11.30.
ANNONCE
Rock Under Broen 2009
Kunstnere og musikere
På programmet var store navne som fx Sys Bjerre, Gnags, Carpark North, Tim Christensen, Manic Street Preachers, Kim Larsen, Hej Matematik, L.O.C, Nephew m.fl.

Derudover dukkede bandet Aqua kort op på en hemmelig visit under Hej Matematiks optræden, for at ønske deres gamle kollega, Søren Rasted tillykke med fødselsdagen.

Nephew, som fik lov til at slutte dagen af, startede med en smagsprøve på deres nye hit, D.T.A.P. og duetterede med L.O.C.

Alt i alt, et rigtig dejligt arrangement med godt vejr og glade mennesker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt