Aniston

Review af JBL trådløs mini højtaler

Anmeldelse JBL Clip 2 Test

Review af JBL trådløs mini højtaler

Få noget tid siden fik vi tilsendt denne mini trådløse JBL højtaler Clip 2 til en test. Jeg har testet højtaleren i knap to måneder henover sommeren, både ude og hjemme. Højttaleren er et godt match til dig, hvis du ikke har det vilde behov og ikke har brug for en dyr højtaler.
Højtaleren har en fin lille størrelse, du nemt kan tage med dig og fylder intet i tasken! Jeg har dog mest anvendt højtaleren i de små rum derhjemme. Højtaleren fungerer perfekt at have på badeværelset, hvor jeg har haft den hængende på en knag på væggen. Højtaleren er tilmed vandtæt, og derfor er der ikke grund til bekymring for fugt fra badeværelsesrummet. Højtaleren har en indbygget karabinhage, der gør det nemt at hægte den fast på hvad som helst, hvis du for eksempel vil hænge højtaleren op.

Højtaleren kan afspilles fra bluetooth på din mobiltelefon eller med det tilhørende USB-lydkabel, dog er det ikke en højtaler, der kan holde strøm i flere timer. Efter et par timer med konstant afspilning og næsten fuld lydstyrke skal højtaleren dog lades op, hvilket er et lille minus, hvis du har højtaleren med på tur. Trods dette lover JBL 8 timers spilletid, men er afhængig af lydstyrken og indholdet. 

Højtalerens lydoplevelse er rigtig fin, når den skal afspille i et mindre rum. Lyden virker upåklageligt, og er rigtig god til et mindre behov. Højtaleren er dog ikke en højtaler, der kan spille op til en kæmpe fest, men er fin til for eksempel din lille studielejlighed eller lignende. Den kan sagtens indgå i din indretning på et konsolbord eller en hylde med dens simple design og udseende. (Pris 499 DKK)


 

ANNONCE
Del

Seneste nyt