Aniston

Reunion trend

Flere og flere brudte popgrupper finder sammen igen i jagten på penge

Først "Take That", nu "Boyzone" og måske også "Spice Girls". Boy- og girlbands fra 90'erne står for et stort comeback, og deres fans sluger det råt.

Reunion trend
"Take That", som var et stort boyband i 90'erne og som solgte op mod ti millioner plader, før de gik fra hinanden i 1996, blev for nyligt genforenet og valgte at tage på en reunion-tour, hvor de atter sang hits som "Relight my Fire" og "Back for Good".

Successen var så stor, at de nu vil give ekstra koncerter til sommer, blandt andet på Wembley Stadium i London. Dette sker uden Robbie Williams, der forlod bandet i 1995 og nu er den, der har fået størst succes verden over.

Ronan Keating, tidligere sanger i "Boyzone" og nu solist, har brokket sig over, at al "Take That" postyret har generet ham, da flere og flere fans kræver "Boyzone" genforening.

Ronan Keating skulle efter sigende have sagt nej til en genforening, men de andre er gået i gang med planer og vil lede efter en ny forsanger.   

Rygtet lyder nemlig, at "Boyzone's" manager, Louis Walsh, gerne ser "Boyzone" sammen igen. Han var blevet positivt overrasket over "Take That's" genforeningskoncerter og har nu opfordret "Boyzone" medlemmerne til at gå i træning. Ikke bare stemme-træning, men også med udseendet, så de kan hamle op med alle de nye, unge artister på markedet.

Alt den her snak om 90'ernes kæmpe bands er ikke komplet uden at nævne: "Spice Girls". Denne gruppe, bestående af Scary, Posh, Baby, Sporty og Ginger spice (Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie C, Geri Halliwell), dominerede hitlisterne i de sene 90'ere og ikke mindst alle unge pigers cd-afspillere med blandt andet hittet "Wannabe".

De har truet med at komme tilbage, lige siden der kom snak om en ny "Live8"-koncert, organiseret af Bob Geldof, og de skulle have mødtes til en middag, hvor de diskuterede muligheden for en genforeningsturne. Hvad der kom ud af det, vides ikke med sikkerhed. Der går både rygter om, at det ikke kan lade sig gøre på grund af Geris graviditet, og at Melanie B er umulig at arbejde sammen med, mens der fra andre steder bliver skrevet, at de i næste måned er klar med en ny single, "Woman", som skulle følges op med et nyt album sent på året.    

Og hvorfor gør de det så?
Det må blive ved spekulationerne, men for undertegnede er det åbenlyst: Penge, penge og atter penge.
ANNONCE
Reunion trend
Disse bands hittede stort i 90'erne og har alle en god formue på lommen, men hvem siger nej tak til flere penge?

De fleste tidligere medlemmer har forsøgt sig som soloartister, dog uden held. De eneste, der er værd at nævne, er Robbie Williams, der er en kæmpe stjerne nu, og som kommer til Danmark i juli på endnu en udsolgt turne, og Ronan Keating, der også har klaret sig godt alene. Sjovt nok, er det også disse to, der takker nej til at gense deres gamle kammerater og medlemmer af henholdsvis "Take That" og "Boyzone", da de har travlt med deres egen musik.

BBC Top of the Pops har lavet deres egen oversættelse af Ronan Keatings udtalelser om genforeningen:

Ronan: "I'll be promoting and touring with my new album this year. So I can't get involved with the Boyzone tour this time round."
Translation: "I still don't need the money. Ask me in five more years."

Måske er det gået op for de andre medlemmer af de nævnte bands, at de bare ikke kan klare sig alene i musikverdenen, og at de kun hittede som del af en pop-pakke med andre medlemmer. Eller måske savner de bare hinanden for meget?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce