Aniston

Retrostil

Udpluk fra årtierne

Retro er et voksende hit - hvad enten det er tøjmode, design, interiørdesign eller udsmykning, så er retro in! Og ja, retro er mange ting. Stilen giver plads til sjov og ballade, kitsch, mix og match, fede
farver samt anderledes materialer.
Retrostil
Hvad er retro?
Men hvad er "retro" egentlig for noget? Retrostilen er ikke bare en stil, som kan udpeges gennem bestemte termer - stilen opnås gerne gennem kombination af flere forskellige former, farver og materialer. Man kan kalde det et "udpluk" fra de seneste årtier.

Retro er noget helt unikt, som ikke bare har et "standardudseende", men som lever via genbrug af højde- og toppunkter i stil, trend og mode, som oftest stammer fra årtier fra 1900-tallet.

Der eksisterer derudover rigtig mange "stile" inden for selve retrostilen, for eksempel kan nævnes; punk, flowerpower, hippie, pin-up og "india".

På hjemmesiden http://www.bitlounge.net/retrolounge/index.htm kan man stort set finde ALT om retrostil og -design! De har links til hundredvis af hjemmesider, hvor der er mange gode billeder samt illustrationer, og hvor der kan læses en masse om forskellige stile og perioder. Herunder findes emner som; design, reklame, legetøj, arkitektur, mode, fotografi og musik.
ANNONCE
Del

Seneste nyt