Aniston

Retroseksualitet

En pendant til metroseksualitet

Nægter kæresten at plukke sine øjenbryn, har han glemt hvad vand og sæbe er, bruger han så lidt penge som muligt på sit udseende, men er han alligevel en gentleman, der altid vil betale for restaurationsbesøget og som altid holder døren for dig?
Retroseksualitet
Så er han måske retroseksuel. Det er et nyt begreb, der så småt er ved at vinde indpas i det engelske sprog, en kærkommen mulighed for mænd, der er ved at brække sig over, at man skal være metroseksuel for at være moderne.

Nu er det nemlig muligt at være rigtig mand og samtidig være "in".

Hvis man er retroseksual er man helt ligeglad med, hvordan man ser ud, og man er det, man kan kalde "en rigtig mand". I hvert fald, hvis man skal følge regelsættet: "Koden".

Koden
En retroseksuel, lige gyldig hvad kvinden insisterer på, betaler for den forbandede date.

En retroseksuel åbner dører for damer. Selv for dem, der kun passer til det begreb, fordi de er af hunkøn.
ANNONCE
Retroseksualitet
En retroseksuel ordner alt, der har med skidt at gøre - om det så er et fladt bildæk, et indbrud eller en naturkatastrofe, så har han bare at gøre noget ved det.

En retroseksuel spiser ikke kun rødt kød, han dræber det også ofte selv.

En retroseksuel bekymrer sig ikke om at blive 90 år.

Det har intet at gøre med, hvor længe man lever, men derimod hvor godt man lever! Hvis du er 90 år gammel og stadig ryger cigarer og drikker... Helt cool!

En retroseksuel bruger ikke flere hår- eller hudprodukter end kvinder. Kvinder har flere skabe fyldt med ting. Retroseksuelle har kun brug for en lille hylde (måske 2, hvis du inkluderer barberting.)

En retroseksuel klæder sig ikke i tøj fra "Hot Topic", når han er 30 år gammel.

En retroseksuel burde vide, hvordan man på en ordentlig måde dræber dyr (eller mennesker), hvis det skulle blive nødvendigt. Det falder selvfølgelig ind under afsnittet om at have med skidt at gøre.

En retroseksuel vil aldrig lade sine naboer ødelægge et rum i hans hus - for åben skærm på nationalt tv.
ANNONCE
Retroseksualitet
En retroseksuel har lov til at søge professionel hjælp for store personlige problemer, så som alkoholmisbrug eller narkomani, eller hvis hele hans familie døde i et mystisk uheld - eller hvis favorit-fodboldholdet blev flyttet til en anden by... Men som retroseksuel er det forbudt at søge hjælp hos en psykiater, fordi farmand ikke gav ham nok opmærksomhed. Farmand havde travlt med at ordne skidt. Da du syrede ud, tog han sig også af det. "Frisk mod min dreng..."

En retroseksuel har mindst et sæt tøj i klædeskabet, designet til at man kan skjule sig for byttet.

En retroseksuel ved, hvordan man binder en ordentlig slipseknude.

En retroseksuel stripper ikke nøgen, eller for den sags skyld går ind i en sauna for at slå på trommer med andre fyre! Men at klæde sig i en kilt, slå på trommer rundt om et lejrbål, mens der bliver drukket tæt - det er helt fint!

En retroseksuel bør have mindst et ar, som han kan prale af at have fået.

En retroseksuel ved, hvordan man bruger almindeligt værktøj. Hvis ikke han kan hamre et søm i eller bore et lige hul, så må han øve sig i al hemmelighed indtil han kan...

En retroseksuel vil ikke have noget stukket op - for kvinder er det en nem måde at blive sparket ud af sengen på - eller for den sags skyld miste en finger...
ANNONCE
Retroseksualitet
En retroseksuel kan købe kvindeprodukter, hvis han virkelig bliver nødt til det - men kun under protest. Det falder ind under ubehagelige ting, som han bare bliver nødt til at ordne.

En retroseksuel giver sit sæde til en kvinde, når han er i bussen/toget og så videre.

En retroseksuel bestiller aldrig en æble Martini i en bar. Hvorfor ikke få sig en øl og en whisky?

En retroseksuel ved, at det at eje en pistol ikke er ensbetydende med, at man er plaget af angst eller prøver på at skjule en lille penis.

Massage og behændighed med kvinden er vejen til en god potensforlængelse. En pistol er et værktøj, der er essentielt for, at man kan ordne skidtet.

Og så er det enormt sjovt at skyde...

To stjerner, der måske er retroseksuelle, er Shane McGowan til venstre og Bob Geldof til højre.
ANNONCE
Retroseksualitet
Retroseksualitet
Men der er også et andet aspekt ved begrebet, da det er blevet brugt i en helt anden sammenhæng for eksempel den 10. august 1995, hvor Karen Krizanovich havde en tekst i "The Guardian" (London, England). Her skrev hun: "Homosexuel, heterosexuel, bisexuel, Jeg har hørt det hele før," sagde min ven Ms M. "Så igen, jeg har ikke haft sex så længe, at jeg er retrosexuel."
ANNONCE
Del

Seneste nyt