Aniston

Retro

Aniston.dk's nye stamsted

Aniston.dk Partycrew Fyn var på Retro lørdag den 14. januar. Retro er Odenses nye, spændende in-sted med stil og stemning, og pigerne hyggede sig. Her er lidt om hvordan aftenen forløb.

Retro
Retro stillede 24 flasker 'Absolute Vodka' til rådighed for de gæster, der kom klokken 22:00. Så pligttro som altid stod Aniston-tøserne klar ved døren klokken 21.55 og ventede.

Det gav os samtidig tid til at fotografere og nyde stedets unikke indretning, der virkelig gav stedet karakter.

Flotte lokaler
For Retro er ikke bare et nyt diskotek. Der er virkelig kælet for detaljer, lysindretning og stemning. Med stil-sikker, kølig isblå og varm solnedgangs-rød bød de to barer, der flankerede dansegulvet, os velkommen.

Desuden har de den fedeste diskokugle!

Kun halvdelen af den store blå bar i Retro var synlig, ligesom en del af rummet var lukket af. Det var rigtig fedt, da det derved ikke virkede så tomt selv tidligst på aftenen, hvor næsten ingen havde fået snøvlet sig af sted.

På den isblå bar stod de 24 flasker klar, og de forsvandt hurtigt, som gæsterne kom til i en lind strøm, henad aftenen. Og mennesker kom der! Masser! Modsat andre diskoteker, hvor mennesker kommer og går, som sad de fast i en svingdør, holdt stedets stemning på gæsterne.

Dygtigt personale
Omkring klokken 24:00 blev hele rummet taget i brug, og det var nødvendigt, for gæsterne blev flere og flere, dansegulvet var flittigt brugt, og stemningen var høj. Det til trods var det aldrig for trangt, selv om det mellem 2:00 og 4:00 begyndte at knibe med pladsen.
ANNONCE
Retro
Personalet var kompetente og smilende. Lige fra garderobe-pigerne, der selv på det travleste tids-punkt har et smil i bytte for din jakke, til bar-tenderne, der med sikker mine langede den ene drink efter den anden over disken.

Sikkerheden var i top, og alle følte sig generelt rigtig trygge. Stemningen var god, fra start til slut, og var der nogle problemer overhovedet, så så vi det i hvert tilfælde ikke!

Man var gæst, så man blev vartet op og passet på, mens man hyggede sig for fulde hammer.

Fangende musik
Musikken var fed, og ros til deres DJ! Han var god til at lokke folk ud på dansegulvet, og holde dem fast.

Det overordnede indtryk var næsten, at han remixede fra start til slut. Folk blev på dansegulvet, fordi det ene stykke musik gled uden tydelig overgang over i det næste.

Alt i alt var det en stor succes
Når man ser på, hvor meget stil og stemning man får, undrer man sig over de generelt lave priser. Men det siger vi ikke for højt. Om ikke andet kan vi 100 % stå inde for Retro, og vi har i høj grad fundet os et stamsted i Odense.

Aniston.dk's konklusion: Retro, jet-set for almindelige dødelige, stemning fra start til slut.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce