Aniston

Rene sutter - også på turen

F***, nu tabte vi sutten - igen!

Det er ligemeget, hvor mange sutter man har med på tur med baby, for på et eller andet tidspunkt vil hver eneste af dem have været nede på gulvet midt i storcenteret!

Jeg har prøvet det SÅ mange gange, og man aner ikke, hvad man skal gøre, fordi baby jo er lille, og man har hørt mange skrækhistorier om, at spædbørn får infektioner, fordi deres sut har været nede og kysse brostenene, og barnet dermed har fået noget skidt indenbords, som et spædbarns immunsystem ikke kan tage kampen op imod.

Lillemanden og jeg (mest mig) er i disse tilfælde endt med at løbe rundt for at finde et sted, hvor de havde en kogende kop vand, man kunne låne eller købe. Men det er faktisk langt fra altid lykkedes, og det er ikke nogen specielt morsom situation med en skrigende baby, der er gasblå i hovedet, og en mor, der sveder tran og har vilde øjne.

Men der findes jo efterhånden gadgets, der kan løse enhver situation, og derfor findes der nu også en mobil suttesterillisator, som er nem at have med på farten, og som dræber op til 99 pct. af bakterierne på sutten, hvis nu uheldet er ude.
ANNONCE
Suttesterilisatoren steriliserer sutter på bare 3 minutter og fungerer både med ledning og batterier. - Rene sutter - også på turen Suttesterilisatoren steriliserer sutter på bare 3 minutter og fungerer både med ledning og batterier.

Kogende vand kan godt nok sterilisere sutten på et kort øjeblik. Men det er bare desværre ikke altid, man kan komme i nærheden af kogende vand.

Og hvis man står med en sut, der har været på gulvet midt i byen, så kan Quaranta settimane suttesterilisatoren være rigtig god at have ved hånden.

Sterilisatoren steriliserer nemlig sutten med UV-lys. Og det er ret nemt - ja faktisk rørende nemt.

Er man på farten, putter man blot tre AAA batterier i sterilisatoren og lægger den i tasken. Den er ikke større, end at den passer ned i pusletasken eller i kurven under barnevognen eller klapvognen.

ANNONCE
Bare ned med sutten og vent i 3 minutter, til man hører en lille melodi. - Rene sutter - også på turen Bare ned med sutten og vent i 3 minutter, til man hører en lille melodi.
Når så sutten har været på gulvet eller jorden, åbner man blot for sterilisatoren, lægger sutten ned i hullet med den bløde kant, lukker igen og trykker på knappen.

Suttesterilisatoren lyser op i 3 minutter, og når der er færdig, spiller den en lille melodi, så man ved, at den nu er færdig, og sutten er klar til at komme ind i munden på baby igen.

Når sutten har været i sterilisatoren i 3 minutter, er op til 99 pct. af bakterierne på sutten nemlig dræbt via UV-lyset.

Det er meget nemt og overskueligt, og hvis det endelig skulle gå så galt, at man kun har en sut med, så er 3 minutter heldigvis ikke så lang tid. Så skriger baby i de fulde 3 minutter, overlever man nok.
ANNONCE
UV-lyset får den lille bold til at lyse op, mens sutten renses. - Rene sutter - også på turen UV-lyset får den lille bold til at lyse op, mens sutten renses.
Ja, du kan godt være på barsel med baby uden en mobil suttesterillisator, det var jeg, og baby overlevede.

Men der er nu nogle gadgets, som bare gør hverdagen nemmere og fjerner bekymringer. Suttesterillisatoren er sådan en, og jeg ville gerne have haft én af slagsen, da jeg stod midt på Strøget med sved på panden, tårer i øjenkrogen og en skrigende baby på armen, mens sutten lå midt på brostenene.


Quaranta settimane suttesterilisator forhandles i Danmark gennem BabyEngros. Den findes i grøn til vejl. udsalgspris på 399 kr.
ANNONCE
... Og tilbage i munden med sutten :) - Rene sutter - også på turen ... Og tilbage i munden med sutten :)

Quaranta settimane/40 settimane betyder 40 uger på italiensk. Det henviser til de 40 uger, en kvinde er gravid.

Quaranta settimane er et italiensk brand, som producerer innovative, praktiske og pæne produkter.

Virksomheden blev startet omkring årtusindeskiftet af to italienske mødre, der mødtes tilfældigt omkring deres problemer med at få hverdagen med jobs og familieliv til at hænge sammen. 

Mantraet bag virksomheden er derfor "Gør livet nemmere for forældre med kvalitetsprodukter i smukt design".

Hvert år lanceres 10-20 nye produkter fra Quaranta settimane.

I Danmark forhandles mærket af BabyEngros, der henvender sig til butikker, webshops og kæder, der sælger produkter til småfolk og deres forældre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt