Aniston

Remington epilator EP6030

Aniston.dk har testet den - og du kan vinde den!

Behøver man at lide for skønheden? Remington lover smertefri hårfjerning med deres 3-i-1 epilator. Aniston.dk har testet den - og sætter en Remington epilator på højkant til en heldig læser.

Remington epilator EP6030
Hvis man kunne nøjes med at fjerne hårene på ben og under arme et minimum af gange i løbet af sommeren, kunne man i stedet bruge tiden på langs ved stranden, i Nyhavn eller på caféstol midt i solen med en smoothie eller drink.

Hvis du epilerer ben og armhuler fremfor at bruge en barberskraber, så behøver du faktisk ikke fjerne hårene lige så ofte. Men i modsætning til barbering, gør epilering jo ondt! Eller hvad?

Remington lover nemlig, at deres 3-i-1 epilator fjerner hårene med en smertelindrende og fugtgivende teknologi.

Så det måtte vi ganske enkelt prøve!

Alt i en epilator
Aniston.dk har således testet Remington 3-i-1 epilator, der kommer med tre forskellige epilatorhoveder, som man kan skifte ud alt efter behov.

Epilatoren kan anvendes på ben, under arme og øvrige steder, hvor man måtte have uønsket hårvækst. Det er i sig selv ret smart, fordi man så ikke skal have små og store epilatorer liggende, som er beregnet til hvert sit område.

Når det så er sagt, så giver Remington 3-i-1 epilator også et helt fint epileringsresultat. Men der er dog nogle få hår tilbage, når man har epileret, som de små pincetter ikke synes at kunne få fat i.

Langt størstedelen af hårene bliver dog fanget, og de sidste genstridige hår kan fjernes med den gode gamle barberskraber til sidst.

De hår, der er blevet taget med skraberen, vil jo så dukke relativt hurtig op igen. Men dem, som epilatoren har snuppet, oplevede jeg, blev holdt i ave i et par uger.
ANNONCE
Remington epilator EP6030
Plus for smertelindring
Med hensyn til, om man så stadig må lide for skønheden, ja så gjorde epileringen slet ikke så ondt, som man kunne have forventet.

Det kan naturligvis mærkes, når de små hår rives ud på benene, men det er ikke noget, man kommer til at bide sig selv i tungen over. Den smertelindrende teknologi må altså siges at virke.
 
Og når huden først har været omgangen igennem et par gange, så er det som om, den har vænnet sig til det.

Remington EP6030's funktioner
Epilatoren fra Remington har Body Curve System: Slankt, afrundet hoved og kurvet pincettromle, Patenteret Moisturising Technology: Fugtgivende ruller, der sikrer et glat og silkeblødt resultat, Skin Glide Technology for et smertelindrende resultat samt 18 massagefingre og 42 pincetter.

Den kan anvendes med ledning eller op til 40 minutter med batteri og kan køre på to hastigheder. Epilatoren har desuden ekstra folieskærehoved og præcisionsepilatorhoved samt opladningsindikator og vaskbare hoveder.

Der medfølger eksfolierende handske, rensebørste og beauty bag til epilatoren, som desuden har en låsbar tænd/sluk-knap.

Remington EP3060 3-i-1 epilator har en vejl. udsalgspris på 699 kr.

Vind en Remington epilator
Vil du også prøve kræfter med Remingtons 3-i-1 epilator? Så har du chancen for at vinde en sådan lige her på Aniston.dk frem til 20. august 2010.

Klik ind her for at deltage i konkurrencen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt