Aniston

Rejsetips - Dit barns kuffert til ferien

Man kan altid diskutere, hvad der er nødvendigt at pakke i tasken, når man rejser med børn. Se med her

Alt efter hvem i er og hvor gamle jeres børn er, kan det være forskelligt hvilke behov I harm og derfor hvad der er ”nice to bring” og ”need to bring”.

Pak kufferten i samarbejde 

Rejser til en charter-destination, er der som regel aldrig problemer med at få de produkter til jeres børn, som I måtte have behov for. Det samme gør si også ofte gældende, når I rejser oversøisk. Supermarkedet hylder bugner med garanti af diverse produkter fra internationale producenter af børnevenlige produkter. 

Børn er meget forskellige og nogen går mere op i det end andre, hvad de har på og hvad de har med i bagagen. Man skal huske at børn hurtigere omstiller sig til nye ting, end vi voksne gør. Har dine børn særlige præferencer, så kan det været svært at beslutte sig for, om man eventuelt skal bringe noget mad til overgangen imellem den fremmede mad. Det er dog meget individuelt og det varierer meget fra barn til barn og forældrene selv. Derfor er det vigtigt at medbringe børnene i beslutningen for den bedst mulige oplevelse. 

Tøj og sko 

Mængden af tøj er afhængig af rejsens varighed. Hvis I skal have tøjet vasket undervejs, vil vi anbefale jer, at I ikke tager jeres dyreste mærkevarer med at holde farverne på tøjet i de samme nuancer. Keep it simple! Det er begrænset hvor meget tøj, I skal bruge i varmen, sammenlignet med i kulden. Tænk blot på, hvad I benytter af tøj til jeres børn på en helt almindelig og varm sommerdag herhjemme, og medbring tøj efter jeres erfaring fra hverdagen. Et godt fif er at tage tøj med, der fungerer godt sammen på tværs af sæt og som er multifunktionelt. 

Der er en lang række tøj og sko som skal pakkes. Det er vigtigt at bringe dit barn med ind i beslutningen, for lad dem bringe deres favorit tøj og sko på ferien, så det også for dem bliver den ultimative rejse. Husk at rejsen med børn altid handler mere om eventyr og opdagelse. Sneakers til børn er altid en god ide at medbringe. Det er gode vandresko og samtidig gode rejsesko, de er behagelige og praktiske. Det er svært med børn, for man vil helst være på den sikre side, det ville være ærgerligt hvis de blev syge på turen. 

Andet yderligere 

Tøj sko er dog langt fra det eneste, der skal pakkes langt mere. Der er selvfølgelig alt det praktiske som fylder en stor del af toilettasken. Her har dit barn måske ikke så meget at skulle have sagt, men det er måske nogle af de mest vigtigste ting, som til tider kan være svære at finde i samme kvalitet som vi er vant til i udlandet. Disse ting er mere vigtigt for dig, men ikke for dit barn, før det bliver nødvendigt.

Det skal ikke være en hemmelighed at legetøjet er det aller vigtigste på listen. Hele værelset skal selvfølgelig ikke pakkes ned, men der må gerne være lidt af hvert i jeres kufferter. Bamsen, malebogen og puslespillet er forskellige varierende ting, som kan være fede at have. Selv om børnene er ved at blive store er det vigtigt de kan tage en pause fra alt det uvante. Man skal have en god portion tålmodighed, men hvis børnene kan passe sig selv og have det sjovt, så kan man sagtens ligge og sole sig imens, eller skiftes om overvågningen som forældre. 

Til sidst ønskes i og jeres børn en rigtig god rejse. Held og lykke på rejsen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt