Aniston

Reisenthel serverer kvalitets tasker

loopbag business og frame laptopbag er superfunktionelle og æstetisk smukke tasker fra Reisenthel - designet til business.

Frame laptopbag er en ny, lækker, solid luksusdesignet computertaske, der minder dig om, at arbejde godt kan være let og smukt!

Tasken beskytter din bærbare computer med et forret rum og med sine 7 mm tykke aluminiumsramme giver tasken ekstra beskyttelse til den bærbare. frame laptopbag har også plads til en
ANNONCE
Reisenthel serverer kvalitets tasker
stor mappe ved siden af computeren. Indeni har den sofistikerede taske en lomme til en ekstra mus, og lommen udenpå giver plads til mobiltelefonen. Luksus skulderstroppen med en blød pude gør det behageligt at bære tasken på ryggen på vej til arbejde, universitetet og til møder i byen, men tasken kan også bæres ved hjælp af den solide hank - rigtig business-like.
   
loopbag business er en æstetisk lækkerbisken, der vækker opsigt med sin charme og elegance. loopbag business er en kvalitetssikker arbejdsgiver, der fører sig stilsikkert frem som supermodel. Tasken beskytter indholdet fra stød og bump takket være et indbygget letpolstret for i taskens vægge. To rum skaber skøn orden indeni loopbagen, og den udvendige lomme med lynlås er en smuk detalje til de små nødvendige ting. Indvendig er der plads til mobiltelefonen i en lomme med lynlås. De runde, zebrastribede aluminiumshanke sætter prikken over i'et. Det er nemt at tage tasken med sig. Bær loopbag business over skulderen - det viser tydeligt det elegante design, der gør business beautiful.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce