Aniston

Refugees United

Et dansk tiltag for at hjælpe flygtninge med atter at finde hinanden.

Verden over er millioner af mennesker på flugt. mange har midt om natten måttet efterlade alt, for at løbe for deres liv, ofte efterladende familiemedlemmer.
Refugees United
Ordet flygtning er nemt udtalt, men svært at sætte sig ind i hvis man aldrig selv har måttet frygte for sit liv, eller har måttet efterlade alt og løbe unden at se sig tilbage.
I 2005 mødte grundlæggerne af Refugee United, de danske brødre David og Christopher Mikkelsen, den unge mand Mansour fra Afghanistan. Han var som mange andre flygtet fra krigen til Danmark. Nu endelig i sikkerhed, ledte han efter sine søskende og forældre, som han sidst så da han var blot 12 år gammel.

David og Christopher forsøgte at hjælpe ham, men måtte hurtigt erfare at der ikke var megen hjælp at hente, og at millioner var i samme situation som Mansour. Det fik dem til begge to at forlade godt betalte jobs, og starte Refugees United. En søgemaskine man kan bruge til at lede efter sin familie. Hvor man ikke behøver at opgive sit navn og være bange for konsekvenserne, men ganske anonymt, gratis og uden registrering, har en mulighed for at finde det mest værdifulde i sit liv.

Mansour har efter fire år kun fundet en bror. Efter lang tids søgen fandt de ham i Rusland, og gensynet var ifølge Dvid og Christopher noget de aldrig vil glemme.

Desværre er der millioner af historier som Mansours.

Læs mere på: http://www.refunite.org/31914/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce