Aniston

Red Lights

Har det uforklarlige altid en forklaring? Vind Red Lights på dvd, og find ud af det.

4 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film A/S - Red Lights Foto: Nordisk Film A/S
Er paranormale fænomener bare hokus pokus? 

Dr. Buckley (Cillian Murphy) og Dr. Mathesen (Sigourney Weaver) efterforsker det uforklarlige, men har endnu aldrig oplevet en sag, hvor de rent faktisk har haft med et paranormalt fænomen at gøre.

De uforklarlige hændelser har, med andre ord, alle haft en forklaring. Og Buckley og Mathesen får afsløret en del spirituelle fupmagere og synske svindlere, fordi de kender alle deres tricks - uanset om det handler om svævende borde, astrologi, gemene tasketyverier, fake clairvoyanter eller mønter, der forsvinder på mystisk vis bag øret.

Jagten på en forklaring
En dag vender den legendariske clairvoyant Simon Silver (Robert De Niro) tilbage til rampelyset efter 30 år, og Dr. Buckley bliver straks besat af at afsløre ham.

Dr. Mathesen forsøger at advare ham mod at gå op imod Simon Silver, fordi hun selv har været udsat for ham tidligere og ved, hvor farlig han kan være - og hvordan han kan så tvivl hos selv den, der tror allermindst på det overnaturlige og paranormale.

Men på det tidspunkt er det allerede for sent. Buckley er blevet besat og har allerede indledt den livsfarlige kamp mod den uovervindelige fjende.

Hvad skal man tro på?
"Red Lights" er en slags moderne psykologisk Hitchcock-agtig gyserfilm, der spiller på alle de strenge, den overhovedet kan.

Den er klaustrofobisk, uhyggelig og uforklarlig undervejs, og så er "Red Lights" en af den slags film, der konstant får en til at hoppe en lille halv meter op ad sofaen.

"Red Lights" er både nervepirrende og giver nakkespændinger samtidig med, at den får en til at tvivle på ens ellers fornuftige drømmekraft - i hvert fald bare en lille smule undervejs. For hvad skal man egentlig tro på?


"Red Lights" er udkommet på dvd den 15. januar 2012.


Vind "Red Lights" på dvd
Du har nu chancen for at vinde Red Lights på dvd her på Aniston.dk frem til den 31. januar 2013.

Svar blot på nedenstående spørgsmål og udfyld kontaktinfo, så deltager du i konkurrencen.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt