Aniston

R.I.P. favorite jeans

Nekrolog for de trofaste dele i garderoben.

Måske disse Diana jeans fra Monki skal være mine nye favorites ...? - R.I.P. favorite jeans Måske disse Diana jeans fra Monki skal være mine nye favorites ...?
Jeg er typen, der stort set aldrig når at slide noget op, fordi jeg bliver træt af det inden, og det derfor bliver sat til salg, givet væk eller bare får lov til at beholde sin plads i skabet af mangel på energi til andre løsninger.

Derfor føles det også virkelig rart, når man (endelig) får slidt noget op! Jeg ved, det måske lyder mystisk, men det giver en god følelse i maven at smide noget ud, fordi det er brugt fuldstændigt i smadder og bare ikke kan bruges længere!

Senest har jeg lagt et par virkeligt tyndslidte sorte H&M Divided jeans i graven med en tyndslidt syning hele vejen på indersiden af benet og den velkendte slidte bag på grund af mange timer på cyklen.

Men det føles rart! Og derudover så har de jeans virkeligt udtjent deres værnepligt! For de sølle 179 kr. de kostede mig for efterhånden år tilbage, har de godt nok gjort det godt!

R.I.P. favorite jeans!


PS: HJÆLP! Jeg mangler et par sorte jeans med lige ben!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce