Aniston

Quick-weddings

"Jeg ved godt, at vi kun har kendt hinanden i knap 7 måneder, men synes du ikke, at vi skal gifte os?"

Britney Spears er blevet det. Orlando Bloom bliver det snart. Christina Aguilera overvejer at blive det i nær fremtid. Hvad snakker jeg om? At blive gift - endda uden at have kendt kæresten særlig længe.
Quick-weddings
Lige for tiden er der godt gang i bryllupsklokkerne i Hollywood. Især de yngre stjerner planlægger bryllupper og bliver gift. Et bryllup er jo som regel en glædelig ting, og man håber selvfølgelig det bedste for det nye par - at de bliver lykkelige sammen resten af livet. Men midt i al glædesrusen spekulerer jeg, som udenforstående, lidt over, hvorfor man bliver gift kun 6 måneder efter, at man første gang mødte hinanden.

Pragteksemplet af dem alle må være Britney Spears. Den 22-årige popstjerne begyndte forholdet til danseren, Kevin Federline, i marts 2004, og allerede i september samme år blev de to gift. Det skal dog siges, at der er megen spekulation om, hvorvidt brylluppet var ægte eller blot en afledningsmanøvre for et rigtigt bryllup senere på året. Muligvis må Britney så vente med at kalde sig Mrs. Federline indtil november måned, hvor brylluppet oprindeligt var planlagt.

Men hvad end den præcise dato er, så kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvordan nogen tør gifte sig efter kun at have kendt hinanden i 6-7 måneder. Man har da slet ikke haft tid nok til at lære hinanden at kende ordentligt. Normalt tager jeg hatten af for folk, der tør tage chancer, men lige hvad angår ægteskabet, der holder jeg lidt mere på fornuften.

Vi ved jo alle, hvor vidunderlige de første 3-4 måneder er. Man svæver af sted på en sky af forelskelse, og alt er nyt og spændende, men den følelse varer jo desværre ikke ved. Når det første halve år er gået, så begynder hverdagen at dukke op, og det er her, man begynder at se en anden side af sin kæreste. Uden at kende til hverdagslivet med den pågældende person, vil jeg vove at påstå, at det er for tidligt at gifte sig. Selvfølgelig er der forhold, der holder resten af livet, selvom parterne blev gift hurtigt, men jeg tror ikke, det er flertallet. Især ikke i disse tider, hvor skilsmisseraten er støt stigende.

Men hvem er det så udover Britney, der går og planlægger bryllup? Orlando Bloom er (desværre) én af dem. Han har ikke engang kendt sin kæreste, Kate Bosworth, i 1 år, men alligevel har han for kort tid siden friet til hende. Forlovelsen holdes dog hemmeligt af hensyn til Orlando"s karriere, som jo blandt andet bliver holdt oppe af tusindvis af kvindelige fans, hvis hjerter ville blive knust, hvis nyheden blev offentliggjort.
ANNONCE
Quick-weddings
Af andre kendte med trang til et hurtigt bryllup kan nævnes Jude Law, der lige er blevet skilt fra ex-konen, og som i et par måneder har datet med en ung skuespiller ved navn Sienna Miller. Han skulle eftersigende have bedt Sienna om at gifte sig med ham, men hun takkede dog pænt nej. Fornuftig tøs.

Christina Aguilera har også luftet planer om muligvis snart at gifte sig med sin nuværende kæreste, Jordan Bratman. Og til sidst kan nævnes musikbranchens "Jeg-hader-alle-kælling", Avril Lavigne. Hun og kæresten, Deryck Whibley, fra rockbandet, "Sum 41", skulle ifølge rygterne allerede være forlovede.

Hvad grunden er til de hurtige bryllupper, kan man jo kun gætte på. Måske er det den vidunderlige forelskelse i starten af et forhold, der får de pågældende til at tænke: "Det her kan holde for evigt". Eller måske er det et behov for tryghed i et turbulent Hollywood-liv. Hvem ved? Men man kan være bekymret for, hvilke signaler det sender til unge rundt om i verden. Tiden er jo sådan nu om stunder, at unge i stor grad lærer af stjernerne, hvordan man skal se ud og opføre sig for at være "cool".

Men forhåbentlig er ungdommen fornuftig nok til ikke at hoppe på "bryllups-dillen".

Tjek det tilhørende galleri ud og se nogle flere af billederne fra Britney's (påståede?) bryllup.
ANNONCE
Del

Seneste nyt