Aniston

Puslespil vækkeur

Har du problemer med at stå op om morgenen? Så er dette vækkeur lige, hvad du har brug for

Så langt jeg husker tilbage, og efter hvad jeg har hørt fra min mor, så har jeg altid haft problemer med at stå op om morgenen.
Puslespil vækkeur
Igennem min skoletid, både folkeskole og handelsskole var det et rent helvede at skulle stå op, og ligemeget hvor mange ekspertråd jeg fulgte, såsom at gå tidligt i seng, sund kost, vitaminer, motion og så videre, var der intet der hjalp. Jeg er åbenbart født som ekstremt B-menneske.

Selvom jeg nogen gange er gået tidligt i seng, fordi jeg var træt, så tager det mig tit flere timer, før jeg falder i søvn. Jeg har prøvet alt det der med at drikke varm mælk eller the og har endda også prøvet at tælle får, men det hjælper stadig ikke.

Og når jeg så endelig falder i søvn, er det ligefør, jeg faktisk skal op igen, og så kan det godt være lidt problematisk at skulle stå op.

Det var så galt, at jeg på et tidspunkt måtte have 3 vækkeure for at vågne, for det er jo nemt at slukke for vækkeuret og lige tag 5 minutter til. Problemet er bare, at de 5 minutter tit bliver til flere timer.

Og lige præcis ovennævnte situation har jeg stået i alt for mange gange!

Jeg synes ikke selv, at mit problem er så stort længere, men det synes min mor åbenbart, for min stedfar havde fået en "for-sjov-gave" på sit arbejde, og denne lille gave syntes min mor ville gavne mig meget bedre end dem.
ANNONCE
Puslespil vækkeur
Hvad indeholdt denne lille "for-sjov-gave" så?

Jo nu skal i høre, det var et lille firkantet vækkeur med et puslespil på toppen, som gør, at når alarmen ringer, så springer disse puslespils brikker op i luften og lander rundt omkring i rummet. Problemet er så, at man skal finde brikkerne og samle puslespillet, før alarmen slukker!

Hmm... Ja dette ville jo være den ideelle gave til sovetryner som mig, men der er dog lige et problem, og det er mit temperament.

Jeg prøvede for sjov skyld at sætte alarmen til, bare sådan for at se, hvordan den egentlig virkede, og den virkede perfekt som beskrevet, men selvom jeg var vågen og ikke skulle op, ja så var mit temperament og tålmodighed ved at nå højdepunktet, og uret var tæt på at få en flyvetur ud af vinduet, så jeg afleverede pænt uret tilbage og sagde: "Tak, i må godt selv beholde det".

Men til jer der har problemer med at stå op, og ikke har et ligeså stort temperament som mig, ja så kan dette ur stærkt anbefales.

Det kan købes online på følgende 2 sider:

Bimbambanana.dk 299 kr.

Gadgets.dk 249 kr.

Sov godt og vågn sikkert!
ANNONCE
Del

Seneste nyt